MónTerrassa
Sanejament d’un arrebossat de façana en un sisè pis de Terrassa
  • CA

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya han sanejat un arrebossat de façana d’un sisè pis ubicat a l’avinguda d’Àngel Sallent de Terrassa. La intervenció va tenir lloc ahir 28 de juny al matí, després que es trenquessin unes totxanes de l’edifici. Segons informen els Bombers de la Generalitat a Món Terrassa, no consta que cap persona hagi resultat ferida per aquest incident.

Els fets van succeir quan passaven cinc minuts de la una en punt del migdia, en un pis d’una sisena planta. Els Bombers exposen que es tractaven d’unes totxanes que s’havien trencat i havia saltat l’arrebossat de la reparació. En rebre l’avís, van activar una dotació que es va dirigir ràpidament fins al lloc indicat.

Els Bombers va dur a terme les tasques necessàries per sanejar l’arrebossat del pis, que va durar aproximadament una mitja hora. Durant el servei, també van comprovar que no hi havia cap problema estructural a l’edifici, sinó que simplement es tractava del mal estat de l’arrebossat.

Cau un moble d’un balcó al barri de Sant Pere

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya també van ser requerits ahir al matí per una caiguda d’un element mobiliari des d’un balcó al barri de Sant Pere. Els fets van tenir lloc cap a dos quarts de tres (concretament a les 14:31h) en un edifici del carrer de Catalunya, entre el carrer de Bartomeu Amar i el carrer de Francesc Salvans.

Un element mobiliari va caure del balcó al carrer, però segons informen els Bombers, se’n desconeixen les circumstàncies. En rebre l’avís, una dotació es va dirigir fins al lloc per retirar el mobiliari i comprovar no estigues a punt de caure res més.

Vessa oli hidràulic d’un camió d’escombraries

A més a més, ahir a primera hora de la tarda un camió d’escombraries va vessar oli del seu sistema hidràulic a la calçada de la rambleta del Pare Alegre de Terrassa. Els Bombers de la Generalitat van haver de realitzar una neteja de la calçada, ja que la substància suposava un perill per la circulació dels vehicles.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa