MónTerrassa
Vessa oli hidràulic d’un camió d’escombraries a Terrassa

Un camió d’escombraries ha vessat oli del seu sistema hidràulic a la calçada de la rambleta del Pare Alegre de Terrassa, ahir dimarts 28 de juny a primera hora de la tarda. Segons informen els Bombers de la Generalitat de Catalunya a Món Terrassa, van haver de realitzar una neteja de la calçada, ja que la substància suposava un perill per la circulació dels vehicles.

Els fets van tenir lloc quan passaven sis minuts d’un quart de quatre de la tarda (a les 15:21h exactament) a la rambleta del Pare Alegre, al sud de la ciutat. Un camió de recollida de residus que circulava per la via va vessar oli hidràulic a la calçada, per un problema mecànic al sistema hidràulic del vehicle.

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya van rebre l’avís i una dotació es va dirigir ràpidament fins al lloc. Allà, van dur a terme les tasques necessàries per realitzar una neteja de calçada. L’actuació dels Bombers no va durar més de mitja hora.

Sanejament d’un arrebossat de façana a l’avinguda d’Àngel Sallent

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya també van ser requerits ahir al matí per un sanejament d’un arrebossat de façana en un pis de l’avinguda d’Àngel Sallent de Terrassa.

Els fets van tenir lloc quan passaven cinc minuts de la una en punt del migdia, en un pis d’una sisena planta de l’avinguda. Segons informen els Bombers de la Generalitat, es tractaven d’unes totxanes que s’havien trencat i havia saltat l’arrebossat de la reparació.

En rebre l’avís, els Bombers van enviar una dotació que va treballar durant aproximadament mitja hora per sanejar l’arrebossat del pis de la sisena planta. Durant el servei, també van comprovar que no hi havia cap problema estructural a l’edifici. Segons informen, no consta que cap persona hagi resultat ferida per aquest incident

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Anonim a juny 30, 2022 | 10:36
    Anonim juny 30, 2022 | 10:36
    Y el impuesto de residuos ,para que sirve compre camiones nuevos ...

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa