MónTerrassa
Perill per un gran arbre a punt de caure a Ca n’Aurell
  • CA

Un arbre ha estat a punt de caure al barri de Ca n’Aurell aquest matí. L’arbre és de grans dimensions i suposava un gran perill pels ciutadans i ciutadanes ja que estava “inestable” i a punt de tombar-se, tal i com han informat els Bombers de la Generalitat de Catalunya a Món Terrassa. Actualment, una dotació de Bombers està treballant per comprovar l’estat de l’arbre juntament amb un tècnic municipal.

L’arbre es troba situat al carrer de Faraday, a la cantonada amb el carrer de l’Infant Martí, just davant d’una cafeteria situada al xamfrà entre aquests dos carrers. El seu tronc té una mida de 40 centímetres de diàmetre.

Bombers de la Generalitat han rebut un avís prop de dos quarts de deu d’aquest matí, i tres dotacions s’han activat ràpidament. Veïns i veïnes del barri han pogut escoltar les sirenes dels vehicles de Bombers desplaçant-se fins al lloc indicat.

Un cop han arribat, han observat que l’arbre estava inestable i han realitzat les tasques necessàries per evitar la seva caiguda. Han requerit l’assistència d’un tècnic municipal per realitzar una avaluació més exhaustiva.

Després de fer les comprovacions, dues dotacions de Bombers s’han retirat, mentre que una s’ha quedat de guàrdia a l’espera que el tècnic municipal acabi d’avaluar la situació.

Més successos

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya també van ser requerits ahir a primera hora del matí per un esfondrament d’una part del sostre d’un pis al barri de Ca n’Anglada, concretament al carrer de la Mare de Déu del Carme. El col·lapse interior va estat provocat per un problema relacionat amb filtracions d’aigua i segons van informar, es tracta d’un problema de la “patologia d’edificació“.

Dues dotacions dels Bombers de la Generalitat es van desplaçat fins al lloc per dur a terme una revisió de tot l’habitatge i fer una valoració per comprovar l’estat de l’edifici. Es va esfondrar 1 m2 del sostre, però afortunadament, l’incident no va provocar víctimes i tampoc consta que cap persona hagi resultat ferida.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa