MónTerrassa
Unes obres al centre de Terrassa provoquen un fuita de gas
  • CA

Unes obres han provocat una fuita de gas en una canonada al centre de Terrassa aquest matí. Dues dotacions dels Bombers de la Generalitat de Catalunya han treballat per tallar la fuita. Posteriorment, se n’ha fet càrrec la companyia de subministrament.

Els fets han tingut lloc prop d’un quart de nou del matí (a les 8:16h) al carrer de Surís, prop de la cantonada amb el carrer de la Mare de Déu dels Àngels. Uns treballadors de les obres han topat amb una canonada de gas i han fet un petit forat, provocant un fuita.

Els Bombers de la Generalitat han rebut l’avís i han activat dues dotacions, que han fet una primera intervenció per tallar la fuita. Un cop finalitzat, ho han deixat a càrrec de la companyia.

Un camió xoca contra un balcó en un pis de La Maurina

Un camió ha xocat contra un balcó d’un pis al barri de La Maurina, trencant una part de l’arrebossat. Els fets van tenir lloc ahir prop de tres quarts d’onze de la nit (22:42h), al carrer d’Osca. En rebre l’avís, els Bombers de la Generalitat es van dirigir ràpidament fins al lloc.

Un cop allà, van comprovar que el camió només va trenca una part de l’arrebossat del balcó, sense provocar cap dany estructural. Els Bombers van fer una sanejament i van realitzar les tasques necessàries per revisar que el balcó estigués en bon estat.

Tres contenidors cremats en punts diferents de Terrassa

Dos incendis han cremat un total de tres contenidors en punts diferents de la ciutat, un a Ca n’Aurell i dos a Can Tusell. El primer incendi ha tingut lloc quan faltaven pocs minuts de les tres de la matinada (2:57h) al carrer de Nicolau Talló, deixant un contenidor calcinat. El segon incendi ha estat tres hores més tard, a primera hora del matí. Quan passaven pocs minuts de les sis en punt, els Bombers de la Generalitat han rebut l’avís de foc en dos contenidors al carrer de Doctor Calcina a la cantonada amb el carrer de Consell de Cent. Una dotació ha apagat el foc dels dos contenidors abans que es propagués als vehicles estacionats al costat.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Mireia a juny 17, 2022 | 14:26
    Mireia juny 17, 2022 | 14:26
    Qualsevol cosa que passa al Centre és noticia..... I el que passa als barris, molt més important, no apareix per enlloc.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa