MónTerrassa
Un motorista ferit en un accident a l’avinguda del Vallès de Terrassa
  • CA

Un motorista ha resultat ferit en un accident de trànsit, ahir al matí a Terrassa. Segons informen els Bombers de la Generalitat de Catalunya a Món Terrassa, un cotxe i una motocicleta van xocar quan circulaven per l’avinguda del Vallès, i l’home que conduïa el ciclomotor va resultar ferit degut a l’impacte.

Els fets van tenir lloc ahir prop d’un quart de dotze del matí (a les 11:14h exactament) a la cruïlla de l’avinguda del Vallès amb l’avinguda de Font i Sagué. Els Bombers de la Generalitat van rebre l’avís i dues dotacions es van dirigir ràpidament. Fins al lloc també s’hi va desplaçar una ambulància del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM).

Un cop van arribar, van comprovar que el motorista havia resultat ferit. Els serveis d’emergències el va atendre, o posteriorment, van ser traslladat a l’Hospital de Terrassa.

Un vehicle topa amb un cotxe estacionat a La Maurina

Aquesta matinada ha tingut lloc un altre accident de trànsit al barri de La Maurina. Un vehicle que circulava pel carrer de Pablo Iglesias ha picat amb un altre que es trobava aparcat a la Ronda de Ponent, quan faltaven cinc minuts per les cinc de la matinada (exactament a les 4:54h).

Segons informen els Bombers de la Generalitat, cap persona ha resultat ferida degut a aquest accident.

Nit de contenidors cremats a Terrassa

A més a més, Terrassa també ha patit una nit de contenidors cremats aquesta matinada. En total, han cremat set contenidors en diferents punts de la ciutat, al barri de Ca n’Aurell, Les Fonts, Can Boada i el centre.

Tots els incendis han tingut lloc aproximadament entre les dues i dos quarts de cinc de la matinada. Els Bombers de la Generalitat de Catalunya han actuat en tots els incidents i han realitzat les tasques necessàries per apagar el foc.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa