MónTerrassa
Una motorista ferida en una col·lisió amb un turisme a Terrassa
  • CA

Una motorista va resultar ferida en una col·lisió amb un cotxe ahir al matí a l’avinguda del Vallès de Terrassa. L’accident de trànsit va mobilitzar la Policia Municipal de Terrassa i els Serveis d’Emergències Mèdiques (SEM), que van traslladar la persona ferida a l’Hospital Universitari Mútua de Terrassa.

Els fets van tenir lloc quan passaven alguns minuts de tres quarts de set del matí d’ahir dijous 24 de novembre a l’avinguda del Vallès, a l’alçada del carrer de Salamanca. El 112 va informar de l’accident concretament a les 6:51h i fins al lloc va acudir una dotació de la Policia Municipal de Terrassa ràpidament.

Un cop al lloc, van comprovar que la motorista havia resultat ferida. Els agents van assistir a la dona fins que no va arribar els Serveis d’Emergències Mèdiques amb una ambulància, que la va traslladar a l’Hospital Universitari Mútua de Terrassa. A més a més, també es va tallar un carril de la circulació i van regular el trànsit.

Atès en patir un ictus en una videotruacada

Una persona va patir un ictus mentre estava en una videoconferència ahir al matí a Terrassa. Eren prop de dos quarts d’onze del matí i dues persones estaven mantenint una trucada per vídeo quan, de sobre, una d’elles semblava que estava patint un ictus.

L’altra persona a l’altra banda de la línia va trucar a la policia avisant del què estava passant i va indicar-los la direcció on es trobava la persona. La Policia Municipal de Terrassa, els Serveis d’Emergències Mèdiques (SEM) i els Bombers de la Generalitat de Catalunya es van dirigir fins al lloc. En arribar, van comprovar que la persona es trobava conscient, però efectivament, requeria atenció mèdica. Així doncs, va ser traslladada en ambulància a l’Hospital Universitari Mútua Terrassa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa