MónTerrassa
Una furgoneta topa amb un patinet elèctric a Terrassa i es dona a la fuga
  • CA

El conductor d’un patinet elèctric va resultar ferit en un accident de trànsit amb una furgoneta aquesta matinada. Segons informen els Bombers de la Generalitat de Catalunya a Món Terrassa, la furgoneta ha topat amb el patinet elèctric, i el conductor d’aquest ha caigut i ha resultat ferit. La furgoneta no s’ha aturat, sinó que s’ha donat a la fuga.

Els fets han tingut lloc prop de la una de la matinada d’avui diumenge -és a dir, la nit de dissabte a diumenge- al passeig Vint-i-dos de Juliol, entre el carrer de Salmerón i el carrer de Prat de la Riba. La furgoneta circulava pel passeig quan ha topat amb el patinet elèctric. El conductor ha caigut i s’ha ferit el cap, segons apunten els Bombers, que van rebre l’avís però no van arribar a activar cap dotació. La furgoneta ha fugit del lloc a tota velocitat.

Intenten robar figures del pessebre de Nadal

Un altre incident ha tingut lloc aquesta matinada a Terrassa, i és que un grup de quatre persones han intentat robar les figures del tradicional pessebre de Nadal ubicat al Raval de Montserrat. Tot i així, el furt ha quedat en tan sols un intent, ja que agents de la Policia Municipal de Terrassa els han enxampat i ha acabat denunciant als quatre individus. Precisament, la nova ubicació al Raval busca obtenir més seguretat per evitar robatoris.

Concretament, la policia ha interceptat a dues persones dins de la instal·lació quan pretenien extreure alguna de les figures del muntatge, quedant denunciades per conductes vandàliques. Una d’aquestes persones també ha estat denunciada per no facilitar les dades personals en la identificació, i l’altra per tinença de marihuana. Les altres dues persones participants, han estat denunciades per orinar a la via pública.

L’intent de furt ha ocasionat desperfectes a la instal·lació, que serà reparada properament.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa