MónTerrassa
Dos ferits en un accident múltiple a l’avinguda de Madrid a Terrassa

Dues persones van resultar ferides en un accident de trànsit múltiple a Terrassa ahir dimarts a la tarda. En l’accident s’hi van veure implicats quatre turismes. Segons apunten els Bombers de la Generalitat de Catalunya a Món Terrassa, set persones van resultar il·leses, però dues van resultar ferides de caràcter lleu i van ser traslladades a l’Hospital de Terrassa.

Els fets van tenir lloc quan faltaven pocs minuts per tres quarts de set de la tarda d’ahir dimarts, dia 18 d’abril, en una rotonda a l’avinguda de Madrid, a tocar amb l’avinguda de les Nacions. Els Bombers de la Generalitat van rebre l’avís d’accident i van activar dues dotacions que es van dirigir ràpidament fins al lloc indicat. Segons apunten, també es va activar la Policia Municipal de Terrassa.

Un cop allà, van comprovar que es tractava d’una topada on hi estaven implicats quatre cotxes. Dues persones van resultar ferits de caràcter lleu, i vas ser traslladades a l’Hospital de Terrassa, mentre que les altres set persones van resultar il·leses. L’actuació dels Bombers va durar poc més de mitja hora. Segons expliquen, la Policia Municipal es va fer càrrec del servei un cop es van retirar.

Un ferit en un altre accident múltiple a Terrassa

Aquest no és l’únic accident múltiple que ha tingut lloc aquests darrers dies. Aquest passat diumenge, una altra persona va resultar ferida en un accident amb tres vehicles implicats a al passeig Vint-i-dos de Juliol de Terrassa. Un dels turismes, on hi viatjava un ocupant, havia bolcat, però la persona ja estava a l’exterior a l’arribada dels Bombers de la Generalitat, i no va caldre la excarceració de ningú.

Tot i així, van observar que hi havia una persona ferida, segons apunten, de caràcter greu. Els Bombers van dur a terme tasques de suport sanitari al SEM i control de riscos. Finalment, la persona ferida va ser traslladada a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa