MónTerrassa
Un ferit greu en un accident múltiple amb un cotxe bolcat a Terrassa

Una persona va resultar ferida greu en un accident de trànsit múltiple al passeig Vint-i-dos de Juliol de Terrassa ahir diumenge al matí. En l’accident van estar implicats tres vehicles, un dels quals va bolcar totalment, segons informen els Bombers de la Generalitat de Catalunya a Món Terrassa. El ferit va ser traslladat a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa.

Els fets van tenir lloc quan faltaven pocs minuts per tres quarts de set del matí d’ahir diumenge, dia 16 d’abril, al passeig Vint-i-dos de Juliol, a l’alçada del carrer del Torrent d’en Pere Parres. Els Bombers van rebre l’avís d’accident amb turisme bolcat i ràpidament es van dirigir fins al lloc dels fets, així com el Servei d’Emergències Mèdiques (SEM).

En arribar, van comprovar que, efectivament, que tres vehicles estaven implicats. Un dels turismes, on hi viatjava un ocupant, havia bolcat, però la persona ja estava a l’exterior i no va caldre la excarceració de ningú. Tot i així, van observar que hi havia una persona ferida, segons apunten, de caràcter greu.

Els Bombers van dur a terme tasques de suport sanitari al Servei d’Emergències Mèdiques i control de riscos. Finalment, la persona ferida va ser traslladada a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa.

Un arbre cau al mig del carrer a Terrassa

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya també van actuar la setmana passada a Terrassa pel fort vent de dijous passat. El vent va fer tombar un arbre al mig del carrer al barri d’Edison, al barri de La Cogullada, barrant el pas dels vehicles i bloquejant la circulació, a més d’afectar un turisme estacionat.

Els Bombers de la Generalitat van rebre l’avís i van activar una dotació que es va dirigir ràpidament fins al lloc. En arribar, van comprovar que l’arbre havia caigut al mig de la via i havia afectat un vehicle que es trobava aparcat en aquella ubicació. Van tallar i retirar l’arbre, sense que cap persona resultés ferida.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa