MónTerrassa
Ferit un motorista begut en col·lisionar contra un cotxe estacionat
  • CA

Un motorista va resultar ferit després de col·lisionar contra un cotxe que es trobava estacionat al barri del Cementiri Vell, la tarda del passat divendres. La Policia Municipal de Terrassa li va realitzar les proves d’alcoholèmia i va donar un resultat positiu en les dues, quedant investigat per un delicte contra la seguretat viària.

Els fets van tenir lloc a dos quarts de vuit de la tarda (19:31h) del passat divendres 27 de maig ala rambla de Sant Nebridi. Un conductor begut anava circulant per la via quan va col·lisionar contra un vehicles estacionat i va caure al terra, resultant ferit.

El 112 va informar de l’accident de trànsit, i fins al lloc va acudir una patrulla de la Policia Municipal de Terrassa, així com dotacions de Bombers i del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM). Els agents van comprovar que el motorista havia impactat amb un vehicle estacionat i havia caigut a terra, a més de semblar trobar-se sota els efectes de l’alcohol.

En fer-li la prova d’alcoholèmia, el motorista va donar positiu, amb una taxa de 1,06 mg/l d’aire aspirat en primera prova i de 0,96 mg/l en segona. El motorista va ser traslladat a l’Hospital Universitari Mútua Terrassa en ambulància, quedant investigat per un delicte contra la seguretat viària.

Investigat per causar desperfectes a diversos vehicles estacionats

Una dotació de la Policia Municipal de Terrassa va obrir investigació diumenge a un home per un delicte lleu de danys. La intervenció va tenir lloc a la 1.29 h, després que la trucada d’un particular va informar que hi havia un home a l’avinguda de Jaume I causant desperfectes als vehicles estacionats. Els agents es van dirigir fins al lloc, on van localitzar l’home causant dels danys que, en veure la presència de la patrulla, va arrencar a córrer cap a la plaça de l’Aigua, on el van interceptar. Els agents van comprovar que el sospitós havia trencat els netejavidres de tres vehicles estacionats, quedant investigat per aquest motiu.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa