MónTerrassa
Ferit un motorista en un accident al carrer de Colom
  • CA

Un motorista ha resultat ferit en un accident de trànsit al carrer de Colom de Terrassa, ahir dimarts a la tarda. La motocicleta va col·lidir contra un vehicle estacionat a la mateixa via i, acte seguit, caure a terra. L’home va haver de ser traslladat a l’Hospital Universitari Mútua Terrassa.

Els fets van tenir lloc a tres quarts de set de la tarda (18:45 hores) d’ahir dimarts 10 de maig. El motorista va col·lisionar contra un cotxe que es trobava aparcat al carrer, i en caure a terra va resultar ferit. La Policia Municipal de Terrassa va rebre l’avís d’accident i ràpidament va enviar una dotació fins al lloc de l’accident.

En arribar, van observar que el motorista havia resultat ferit degut a l’impacte contra el turisme i la caiguda posterior. Els agents el van assistir mentre esperaven l’arribada d’una ambulància, que el va traslladar a l’Hospital Universitari Mútua Terrassa.

Un detingut per resistència a l’autoritat

La Policia Municipal de Terrassa ha detingut un home per resistència a l’autoritat aquesta passada nit del dia 10 de maig. Els fets van tenir lloc quan passaven pocs minuts de les onze de la nit, exactament a les 23:06h a l’avinguda d’Àngel Sallent. Una trucada d’un veï de la zona va informar que hi havia un grup de persones que estaven cridant i causant inseguretat a l’avinguda, just a l’alçada del carrer d’Antoni Torrella.

En rebre aquest avís, agents de la Policia Municipal de Terrassa es van dirigir fins al lloc, on van localitzar dues persones. Els agents van observar que una d’elles es trobava molt alterada i no obeïa les indicacions dels policials, motiu pel qual van procedir a la seva detenció per desobediència i resistència.

Un home s’intenta endur una menor

Un home desconegut es va intentar endur una noia menor d’edat contra la seva voluntat aquest dilluns 9 de maig a l’avinguda de Madrid de Terrassa. Segons apunten testimonis dels fets a les xarxes socials, l’home va introduir la noia dins d’un vehicle a la força, però la jove va aconseguir fugir quan el cotxe es va aturar en un semàfor. Un testimoni exposa que es va trobar la menor d’edat prop de dos quarts de dotze del matí a l’avinguda de Barcelona i que estava molt espantada. Els Mossos d’Esquadra han rebut una denuncia per aquesta detenció il·legal i actualment tenen una investigació oberta al respecte.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa