MónTerrassa
Un ferit en un accident entre un cotxe i un patinet elèctric a Ca n’Aurell
  • CA

Una persona ha resultat ferida en un accident de trànsit entre un vehicle i un patinet elèctric en una cruïlla al barri de Ca n’Aurell de Terrassa, ahir dimecres al matí. L’accident de trànsit va mobilitzar la Policia Municipal de Terrassa i els Serveis d’Emergències Mèdiques (SEM), que van traslladar el ferit en ambulància a l’Hospital Universitari Mútua Terrassa.

Els fets van tenir lloc prop de les dues en punt del matí al carrer d’Antoni Torrella, amb el carrer de Marconi. El 112 va informar a la Policia Municipal de Terrassa que hi havia hagut un accident de trànsit entre un turisme i un vehicle de mobilitat personal (VMP) i una dotació es va dirigir ràpidament fins al lloc.

Un cop allà van comprovar que el conductor del vehicle de mobilitat personal (VMP) havia resultat ferit, motiu pel qual també es va requerir el Servei d’Emergències Mèdiques (SEM). El conductor va ser traslladat en ambulància a l’Hospital Universitari Mútua Terrassa. Ferit en sortir de la via amb el cotxe a l’Hospital de Terrassa

Ferit en sortir de la via amb el seu cotxe a l’Hospital de Terrassa

Un home ha resultat ferit en sortir de la via amb el seu cotxe al costat de l’Hospital de Terrassa, ahir dimecres. L’accident de trànsit ha mobilitzat els Bombers de la Generalitat de Catalunya, que han informat a Món Terrassa que l’home ha estat ferit de caràcter lleu. No hi havia cap més vehicle implicat en l’accident.

Els fets van tenir lloc ahir a un quart de tres de la tarda d’ahir dimecres 7 de setembre, just davant de l’Hospital de Terrassa, entrant al recinte. El vehicle va sortir de la via, estimbant-se contra la vorera. Els Bombers de la Generalitat de Catalunya van rebre l’avís i van activar dues dotacions que es van dirigir ràpidament fins al lloc indicat.

Un cop allà, van comprovar que l’home havia resultat ferit lleu i es va apartar el vehicle sense complicacions. Segons informen, el ferit va anar caminant acompanyat fins al mateix Hospital de Terrassa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa