MónTerrassa
Ferit en sortir de la via amb el cotxe arribant a l’Hospital de Terrassa
  • CA

Un home ha resultat ferit en sortir de la via amb el seu cotxe al costat de l’Hospital de Terrassa, ahir dimecres. L’accident de trànsit ha mobilitzat els Bombers de la Generalitat de Catalunya, que han informat a Món Terrassa que l’home ha estat ferit de caràcter lleu. No hi havia cap més vehicle implicat en l’accident.

Els fets van tenir lloc ahir a un quart de tres de la tarda d’ahir dimecres 7 de setembre, just davant de l’Hospital de Terrassa, entrant al recinte. El vehicle va sortir de la via, estimbant-se contra la vorera. Els Bombers de la Generalitat de Catalunya van rebre l’avís i van activar dues dotacions que es van dirigir ràpidament fins al lloc indicat.

Un cop allà, van comprovar que l’home havia resultat ferit lleu i es va apartar el vehicle sense complicacions. Segons informen, el ferit va anar caminant acompanyat fins al mateix Hospital de Terrassa.

Un altre conductor ferit lleu en sortir de la via a la C-243c

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya també van ser requerits per un altre accident de trànsit on un vehicle va sortir de la via a la carretera C-243c, que uneix Terrassa amb Martorell. Els Bombers de la Generalitat van rebre un avís que un vehicle havia sortit de la via i van activar dues dotacions que es van dirigir fins al lloc indicat ràpidament.

Un cop allà van comprovar que, efectivament, el cotxe havia sortit, i apunten que tot indica que en l’accident no hi havia cap altre vehicle implicat. Una persona va resultar ferida molt lleu. Bombers de la Generalitat van revisar la situació, i en veure que el ferit no era greu, al cap de 20 minuts van donar per finalitzat el servei.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa