MónTerrassa
Un cotxe bolcat en un accident a l’avinguda Lacetània de Terrassa
  • CA

Un vehicle ha bolcat en un accident de trànsit a l’avinguda Lacetània de Terrassa, ahir a la tarda. L’accident, on no va haver-hi cap més turisme implicat, va mobilitzar els Bombers de la Generalitat de Catalunya i els Serveis d’Emergències Mèdiques (SEM), que van traslladar els ocupants del vehicle bolcat a l’Hospital Universitari Mútua Terrassa.

L’accident va tenir lloc quan passaven pocs minuts de dos quarts de sis de la tarda a l’avinguda de Lacetània, entre el carrer de l’Estatut i el carrer d’Anna Frank. Els Bombers de la Generalitat van rebre l’avís concretament a les 18:36h i van activar dues dotacions que es van dirigir fins al lloc.

En un primer moment, tot apuntava que es tractava entre una col·lisió entre dos turismes, però en arribar al lloc, Bombers van comprovar que es tractava d’un accident amb un sol turisme implicat que havia xocat contra una tanca i havia bolcat, segons informen a Món Terrassa.

Els ocupants del cotxe van sortir pels seus propis mitjans del vehicle, i van ser evacuats pel SEM de manera lleu a l’Hospital Universitari Mútua Terrassa. Els Bombers van desbolcar el turisme i van dur a terme les tasques necessàries per netejar la calçada.

Ferida en sortir de la via i xocar contra un mur a Terrassa

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya també van ser requerits el dijous a la nit per un accident de trànsit on una conductora va resultar ferida en sortir-se de la via amb el cotxe i xocar contra un mur al Polígon Industrial de Can Petit de Terrassa.

Els fets van tenir lloc quan passaven vint minuts d’un quart d’una de la matinada (a les 00:23h) a l’avinguda Font i Sagué, prop del carrer del Camí de la Font de les Canyes. La conductora va sortir de la via, va estampar-se contra un mur i va quedar a l’interior d’un pati d’una nau. En rebre l’avís, els Bombers de la Generalitat van activar una dotació que es va dirigir ràpidament fins al lloc indicat.

Un cop van arribar al lloc, la dona ja havia estat evacuada pels Serveis d’Emergències Mèdiques (SEM). Els Bombers de la Generalitat van actuar mitja hora, aproximadament, i van donar per finalitzat el servei. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa