MónTerrassa
Caiguda fortuïta d’un ciclista al centre de Terrassa
  • CA

Un ciclista ha patit una caiguda fortuïta mentre circulava pel carrer del Pantà de Terrassa, al centre de la ciutat, aquest matí. No hi ha hagut danys patrimonials ni més vehicles implicats en l’accident, però el ciclista ha resultat ferit amb lesions de caràcter lleu.

L’accident ha tingut lloc quan faltaven cinc minuts per dos quarts de nou (a les 8:25h) d’aquest matí, al carrer del Pantà. El ciclista estava circulant per aquesta via quan, de cop i volta, ha perdut el control de la seva conducció i ha acabat caient a terra. Cap altre vehicle s’ha vist implicat en l’accident. L’home ha resultat ferit amb algunes lesions de caràcter lleu.

Aquesta no és la primera vegada que té lloc un accident amb una bicicleta implicada al carrer del Pantà. Es tracta d’un via d’uns 500 metres que va des de la Biblioteca Central de Terrassa fins al carrer de la Rasa, on no hi ha cap cediu el pas. El algunes cruïlles, més d’una vegada hi ha hagut topades. En una ocasió, un ciclista va resultar ferit després de ser envestit per un vehicle quan aquest últim es va saltar la senyal de cediu el pas del carrer de Montserrat. el ciclista va caure a terra i va ser traslladat en ambulància a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa.

Més successos

Un altre accident va tenir lloc aquest cap de setmana, en aquest cas, amb dos vehicles implicats, a l’avinguda de l’Abat Marcet. Dos turismes van col·lidir quan circulaven per l’avinguda, a l’alçada amb el carrer Marqués de Comillas. Es van activar dues patrulles de la Policia Municipal de Terrassa, i un cop al lloc, van comprovar que un dels conductors implicats en la col·lisió semblava estar sota l’efecte de beguda alcohòliques.

Així doncs, els agents van procedir a realitzar-li les proves d’alcoholèmia. El conductor bufava, però cada vegada interrompia de manera voluntària la prova. Després de 10 intents, els agents van procedir a identificar l’home i detenir-lo. Se l’acusava d’un presumpte delicte de conduir sota la influència de l’alcohol i per un delicte de negativa a realitzar les proves d’alcoholèmia.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa