MónTerrassa
Els Bombers rescaten una persona atrapada en un ascensor a Terrassa
  • CA

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya van ser requerits per rescatar una persona que havia quedat atrapada en un ascensor en una de les torres de Can Jofresa, ahir dijous al matí. Segons informen a Món Terrassa, els Bombers van realitzar l’obertura de l’ascensor i la persona va poder sortir.

Els fets van tenir lloc a dos quarts de tres del matí al carrer Montblanc, a la torre número 10 del barri de Can Jofresa. Els Bombers de la Generalitat de Catalunya van rebre l’avís per una obertura d’ascensor, i van activar un vehicle que es va dirigir ràpidament fins al lloc indicat.

Allà, la dotació de Bombers va comprovar que hi havia una persona atrapada i van realitzar les tasques necessàries per obrir l’ascensor. Van poder treure la persona de l’interior sense complicacions. El servei dels Bombers va tenir una duració aproximada d’uns 50 minuts.

Alarma per fum sortint d’una claveguera al Mercat de la Independència

Ensurt per fum sortint d’una claveguera del Mercat de la Independència de Terrassa el dimecres a la tarda. Els fets van tenir lloc a dos quarts de set de la tarda (a les 18:30h) d’ahir dimecres 20 de juliol a l’interior del Mercat de la Independència

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya van rebre un avís que algunes persones havien vist com sortia fum d’una reixa del clavegueram i van activar un vehicle de Bombers que es va dirigir fins al lloc ràpidament.

Segons van informar a Món Terrassa, en arribar, una persona havia tirat un cubell d’aigua i ja ho havia apagat. Els Bombers no van arribar a veure ni foc, ni fum sortint del clavegueram. La dotació es va esperar uns minuts per comprovar que no tornés a sortir més fum. Van revisar-ho i van donar per acabat el servei.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa