MónTerrassa
Un accident de trànsit talla l’accés a l’avinguda del Vallès de Terrassa
  • CA

Un accident de trànsit va tallar un dels accessos a l’avinguda del Vallès de Terrassa ahir a la tarda. A l’accident hi va haver dos vehicles implicats, dels quals un va quedar obstaculitzant la via. Tot i així, cap persona va resultar ferida, segons exposa la Policia Municipal de Terrassa.

Els fets van tenir lloc quan passaven pocs minuts de tres quarts de vuit del vespre d’ahir dimarts 1 de novembre al camí de Can Farcan, a l’alçada de l’accés a l’avinguda del Vallès. El 112 va informar de l’accident concretament a les 19:49h i una dotació de la Policia Municipal de Terrassa es va dirigir fins al lloc ràpidament.

Un cop allà, van comprovar que ningú havia resultat ferit però que un dels vehicles havia quedat immobilitzat al mig de la via i que impedia la circulació. Així doncs, els agents van realitzar tasques de regulació del trànsit fins a la retirada del vehicle i la neteja de la zona.

La nit de la Castanyada acaba amb 53 denúncies a Terrassa

La Policia Municipal de Terrassa també va actuar al llarg de tota la matinada d’ahir 1 de novembre en dispositius policials planificats conjuntament amb Mossos d’Esquadra en motiu de la festivitat de Tots Sants. La nit de la Castanyada va acabar amb un total de 53 denúncies.

Els dispositius de control es van dur a terme a les zones d’oci de la ciutat on es concentra més jovent al llarg de la nit, concretament al carrer de la Rasa, al centre de la ciutat, i al carrer del Duero, al Polígon Industrial Sant Eulàlia.

Del total de les 53 denúncies durant la matinada de dilluns a dimarts, 46 van ser per comportaments incívics, 4 per tinença de substàncies i 3 per infraccions de trànsit. En tots els cassos per alcoholèmies positives.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa