MónTerrassa
Accident amb cotxe bolcat al carrer Colom de Terrassa
  • CA

Accident amb cotxe bolcat al carrer Colom de Terrassa. L’incident ha tingut lloc aquest dimecres, 2 de febrer, cap a les dues del migdia. Ha estat un particular qui ha alertat el telèfon d’emergències 112 que s’havia produït una forta topada amb dos vehicles implicats. Es trobaven al carrer Colom, amb cantonada a la plaça de la Tecnologia, dins del polígon industrial de Santa Margarida. Com a conseqüència de la col·lisió, un dels turismes havia quedat cap per avall enmig de la rotonda, impedint la circulació.

Fins al lloc s’hi han desplaçat dues dotacions dels Bombers de la Generalitat, també el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i la Policia Municipal de Terrassa. Per sort, malgrat l’espectacularitat de l’accident i que el vehicle ha quedat bolcat totalment, no ha calgut fer maniobres d’excarceració ja que cap dels ocupants ha quedat atrapat i han pogut sortir pel seu propi peu. L’altre vehicle no ha patit danys tant importants.

Una persona traslladada a l’hospital

En un principi no semblava que hi hagués hagut ferits. Tanmateix, segons han explicat fonts dels serveis d’emergència a Món Terrassa, una persona sí que ha calgut que fos atesa pels serveis mèdics i, posteriorment, ha estat traslladada amb ambulància a l’Hospital de Terrassa. No ha estat per les ferides produïdes a causa de l’accident i la conseqüent bolcada sinó perquè ha patit un atac d’ansietat, amb problemes per respirar.

Bombers ha procedit a capgirar el vehicle i apartar-lo de la via a l’espera que una grua vingués a retirar-lo. També han netejat la calçada dels elements del turisme que s’han trencat i han quedat escampats i podien ser un perill per la resta de vehicles. Mentre ha durat l’actuació de socors els agents policials han estant regulant el trànsit, fins que ha quedat restablerta totalment la circulació.

Cotxe bolcat al carrer colom | Ricard Sanchez

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa