MónTerrassa
91 persones multades en tres dies per saltar-se el confinament a Terrassa
  • CA

La Policia Municipal de Terrassa ha denunciat a 91 persones per incompliment de les mesures establertes al Reial Decret d’Estat d’Alarma en les actuacions desenvolupades des del passat dissabte a la ciutat. Així, dissabte, dia 11, es van denunciar a 32 persones; diumenge, dia 12, van ser també 32 les persones denunciades; i ahir dilluns, en van ser 27. Totes aquestes persones van ser denunciades perquè no van poder justificar davant la Policia Municipal un motiu vàlid per trobar-se a la via pública, incomplint així la instrucció.

Diumenge, 12 d’abril, destaquen les cinc persones denunciades als controls de pas de la Policia Municipal, ubicats a l’avinguda de l’Abat Marcet i a la carretera de Montcada. Dues persones més van ser denunciades al carrer de les Vinyoles per accedir amb els seus gossos a l’interior del camp de futbol; i altres dues persones ho van ser al carrer del País Basc, quan una patrulla els va trobar a la zona del bosc i els van explicar que anaven a recollir sorra.

Dilluns, 13 d’abril, entre les denúncies per incompliment del Decret d’Estat d’Alarma destaquen les de dues persones que consumien begudes alcohòliques al carrer; i les de dues persones més localitzades mentre consumien substàncies estupefaents, al carrer de la Premsa, a les 15.50 h. També van ser denunciades dues persones per circular en patinet sense poder justificar el motiu, una al carrer de Prat de la Riba i l’altra al carrer del Periodista Grané. En els controls de pas realitzats a l’avinguda de l’Abat Marcet aquest dia, la Policia Municipal va aturar dos vehicles amb dues persones viatjant a cada un d’ells, que van ser denunciades. En el control de pas de la rambla de Francesc Macià, tres persones van ser denunciades per viatjar a l’interior d’un mateix vehicle, incomplint les instruccions del Decret.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa