MónTerrassa
30 denunciats per incomplir el Decret d’Alarma a Terrassa
  • CA
Control policial a la carretera de Rubí
Control policial a la carretera de Rubí | Xavi Hurtado

!--akiadsense-->

La Policia Municipal de Terrassa ha denunciat a 30 persones per incompliment de les mesures establertes al Reial Decret d’Estat d’Alarma en les actuacions desenvolupades ahir dimecres a la ciutat. Fins a 18 d’aquestes denúncies han estat per no poder justificar davant la Policia Municipal un motiu vàlid per trobar-se a la via pública, incomplint així la instrucció.

A les 17.50 h, la trucada d’un particular va informar la Policia Municipal que hi havia dues persones a l’avinguda de Can Boada de Pi reunits des de feia una estona. Una dotació policial va acudir al lloc indicat, on va localitzar i denunciar als infractors per incompliment de les instruccions. A més, van quedar denunciades per consum i tinença de substàncies estupefaents.

Al carrer de Sant Cosme, a les 21.05 h, una patrulla de la Policia Municipal va observar a dues persones consumint begudes alcohòliques i menjant. Una vegada identificades pels agents, totes dues persones van denunciades, ja que es va comprovar que es trobaven lluny del seu domicili.

D’altra banda, al control de pas realitzat per la Policia Municipal a l’avinguda del Vallès, amb la carretera Rubí, entre les 8.05 h i les 11.05 h, es van aturar un total de 60 vehicles, amb el resultat d’una denúncia per incompliment d’instruccions del Decret d’Estat d’Alarma.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa