Terrassa té una nova pastisseria amb dolços artesanals fets amb ingredients de gran qualitat procedents de proveïdors locals: La Xicra Pastisseria. Es tracta d’una pastisseria amb cafeteria que ofereix tot tipus de pastissos fets de forma artesana, responsable i sostenible. L‘establiment s’ubica al carrer Emili Badiella del barri de Sant Pere de Terrassa i està obert tots els dies de la setmana menys els dilluns.

Les matèries primeres que utilitzen per a la creació dels diferents dolços són de màxima qualitat, cercant proveïdors de proximitat amb els que comparteixen els mateixos valors i l’objectiu de promoure localment el comerç just. Berta Company, pastissera i propietària de La Xicra Pastisseria, explica que “aquest projecte el començo amb la idea d’unir algunes de les meves passions: fer pastissos, fer postres per restaurants i transmetre a través de tallers la meva passió pel dolç. Volem fer una pastisseria diferent, més saludable i responsable i, sobretot, amb bon sabor”. En els tallers que ofereix, Company explicar com es fan unes bones postres, desgranar-les pas a pas i desvetlant-ne els trucs, i, sobretot, “transmetent la meva passió pel dolç”. De moment, han tingut una molt bona acollida al barri de Sant Pere i també a la resta de la ciutat.

Els valors de La Xicra Pastisseria són oferir una pastisseria creativa i més saludable, utilitzar matèries primeres de màxima qualitat, apostar per la proximitat dels proveïdors de quilòmetre 0, esdevenir un projecte socialment responsable i sostenible, i promoure el comerç just. Així doncs, afirmen que els clients de són persones que volen “assaborir una pastisseria de gran qualitat i restaurants que desitgen comptar amb la gran experiència pastissera que ofereix l’establiment”.

Els horaris de la pastisseria són els següents:

 • Dilluns: tancat
 • Dimarts: 8:00h a 13:30h i 17:00h a 19:30h
 • Dimecres: 8:00h a 13:30h i 17:00h a 19:30h
 • Dijous: 8:00h a 13:30h i 17:00h a 19:30h
 • Divendres: 8:00h a 13:30h i 17:00h a 19:30h
 • Dissabte: 8:30h a 13:30h
 • Diumenge: 8:30h a 13:30h

Comentaris

  Amadeu Gener 04, 2022 | 15:11
  Un negoci que no és al Centre?? Que us heu equivocat????? 😳

Nou comentari