MónTerrassa
El xef Artur Martínez produirà més del seu vermut

El xef de Terrassa Artur Martínez produirà més del seu vermut davant l’increment de peticions. S’allunya força dels estàndars del que es fa a Reus, més clàssic. El tradicional és més dens i dolç i ell volia quelcom lleuger.

Aquest terrassenc ha fet en la seva trajectòria una expedició en la recerca de productes de proximitat on la comarca és converteix en un referent.

Ho ha anunciat a les xarxes

Ho ha anunciat a les xarxes “Treballant incansablement pels productes vallesans, sostenibles, autèntics i de qualitat. Pilars sempre de la meva gastronomia allà on cuino. I sumant un nou producte molt especial. El vermut súper elegant que he desenvolupat i que venia produint i petant-ho a @elbuengusto1952 el produirem a @cellercanmorral . No és un vermut a l’ús. És molt més viníc, fresc, lleuger i fragant. Més un vi Hipocràtic. La cosa s’ha esbojarrat i hem de produir més per cobrir demanda.”

Currículum

El Buen Gusto. Negoci familiar
fundat el 1952
Escola Joviat de Manresa
1993/1998
Guanyador del XIII Concurs Joves Cuiners de Catalunya
1998
Professor Escola d’Alta Hosteleria i Turisme del Maresme
1998/2000
Xef Executiu Grup Vips Madrid
2000/2001
Professor Facultat de Direcció Hotelera Universitat Autònoma
2002/2005
Capritx Restaurant. Negoci familiar
2002
Premi Joves Emprenedors
2004
Premi Cambra de Terrassa Innovació
2006
Cofundador Cuina Vallès
2006
Guia Restaurants de Catalunya 10 Restaurants de Major Projecció
2007
Cofundador Terrassa Gastronòmica
2008
Nominació a Millor Cuiner de l’Any
2008
Recuperació Botifarra Terregada
2008
Slow Food
2009
Cofundador projecte vitícola Martialis
2010
Cofundador projecte oli L’Oblit
2010
1 Estrella Michelin
2010
Premi a la Trajectoria Professional Escola Joviat
2012
Co-creador obra ‘Però es pot saber què has menjat?’ TNT
2012
Llibre ‘La Cuina del Vallès Occidental’
2013
Creador de ‘Gaudim Menjant!’ per a nens d’educació primària
2013/2014
1 Sol Repsol
2014
Millor Obertura de Barcelona Gastronomistes
2014
Aürt Restaurant
2019
Restaurant amb millor disseny d’Europa
2019
1 Estrella Michelin
2019
Sol Repsol
2020
2 Soles Guía Repsol
2020
Millor Restaurant en Hotel d’España
2021

Nou comentari

Comparteix