MónTerrassa
VÍDEO | Acosta localitza els dos germans de la pista de gel de Terrassa
  • CA

Toni Acosta ha pogut localitzar els dos germans que va veure patinar a la pista de gel de Terrassa. L’actriu espanyola va fer una crida a les xarxes socials per trobar i poder posar-se en contacte amb dos infants que es trobaven aquest passat diumenge, dia 4 de desembre, divertint-se de valent a la pista de la plaça Nova. Doncs bé, sembla que ha tingut sort.

Món Terrassa ha pogut saber que Jordi Ballart ha estat el responsable de fer de missatger. Una de les protagonistes, la Nora, va veure la publicació que l’alcalde havia penjat al seu perfil fent-se ressò de la recerca i li ha escrit. Ràpidament, l’alcalde ha enviat el contacte a Acosta que ha reconegut la nena i ha agraït que els terrassencs s’hagin bolcat per ajudar-la a trobar-los.

Arnau i Nora, els dos germans i una fotografia

Recordem que l’humorista i intèrpret en pel·lícules com Padre no hay más que uno o Sin rodeos, va explicar que es trobava patinant quan va veure una escena que la va emocionar moltíssim. “Vaig gravar una nena patinant amb el seu germà en cadira de rodes. Ella l’empenyia i ell reia divertidíssim”. I afegia un missatge tendre que volia fer-los arribar: “Em vaig fer una foto amb ella, guapíssima, pèl llarg i arrissat, somriure perfecte. I a mi m’encantaria poder compartir el vídeo, representa tot allò que m’inspira a la vida”. A més, demanava ajuda per localitzar-los ja que havia gravat un vídeo dels dos germans i abans de fer-lo públic els volia demanar la seva autorització.

Un cop aconseguit el permís, aquest dimarts Acosta ha publicat un nou post en què se’ls pot veure i explica com ha anat tot plegat i perquè li va cridar tant l’atenció. Així podem conèixer la Nora, una nena de 13 anys, i l’Arnau, el seu germà de 16 anys, que s’ho estaven passant pipa a la pista i que quan van reconèixer a l’actriu van voler fer-s’hi una fotografia. La història ha traspassat fronteres i Acosta ha volgut agrair la col·laboració de tothom: “Que visqui Terrassa i la seva gent. La vida és molt bonica, només cal saber mirar”, acaba.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Xurriaca Pallaresa a desembre 07, 2022 | 06:20
    Xurriaca Pallaresa desembre 07, 2022 | 06:20
    Malgrat tot, encara hi ha actes d´una gran tendresa i d´una bellesa extrema.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa