MónTerrassa
Toni Acosta busca dos germans que patinaven a la pista de gel de Terrassa
  • CA

L’actriu Toni Acosta ha realitzat una crida a través de les xarxes socials per localitzar a dos germans que aquest cap de setmana estaven patinant a la pista de gel de Terrassa. I és que aquest diumenge, dia 4 de desembre, entre les desenes de persones que van apropar-se a la plaça Nova per passar una bona estona i divertir-se hi havia la reconeguda actriu i humorista espanyola.

Acosta afirma haver estat testimoni d’una escena que li va arribar al cor i busca ajuda per trobar-ne els dos protagonistes. “Vaig gravar una nena patinant amb el seu germà en cadira de rodes. Ella l’empenyia i ell reia divertidíssim”, explica en un post en el seu compte d’Instagram. I afegeix un missatge tendre i emocionant que vol fer-los arribar: “Em vaig fer una foto amb ella, guapíssima, pèl llarg i arrissat, somriure perfecte. I a mi m’encantaria poder compartir el vídeo, representa tot allò que m’inspira a la vida”

Un missatge viral

Per això, perquè li agradaria compartir aquest moment però no ho vol fer sense el seu permís, demana que les xarxes facin la seva màgia i aquest missatge li arribi, per poder parlar amb ella:

El missatge s’ha fet viral i diversos lectors de Món Terrassa ens l’han fet arribar, per ajudar a contribuir en la seva recerca. I és que malgrat que per la pista de gel i passen cada dia centenars de persones de ben segur que amb la descripció donada i detallada, la nena i el seu germà sabran que parlen d’ells.

Acosta, nascuda a les Illes Canàries, es troba a Catalunya -aquest mateix cap de setmana va anunciar a les xarxes que es trobava a Barcelona- on ben aviat se la podrà veure actuant amb el seu espectacle teatral “El sonido oculto”. La sorpresa però és que hagi decidit acostar-se fins a Terrassa i, encara més, patinar sobre gel.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa