MónTerrassa
El Vegan Fest Catalunya consolida la seva celebració a Terrassa

El festival vegà més gran d’Europa, el Vegan Fest, consolidarà la seva celebració a la ciutat de Terrassa a través d’un conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Terrassa i l’entitat organitzadora, l’Associació Vegana de Catalunya. Amb aquest conveni, el Consistori es compromet a col·laborar en el finançament de l’esdeveniment aquest 2023, així com per a “consolidar-lo a la ciutat com a certamen de futur i de referència en el seu sector”, informa l’Ajuntament. L’import del conveni que se signarà serà de 13.000 euros.

L’objectiu és facilitar el funcionament autònom del certamen. Es dotarà l’entitat de major capacitat per a la seva celebració de l’esdeveniment d’enguany -que tindrà lloc el 15, 16 i 17 de setembre amb el lema “Salvem la Terra: Per un planeta més sostenible, respectuós i empàtic”- així com per a la seva expansió.

El tinent d’alcalde de Drets Socials i regidor de Benestar Animal, Noel Duque, considera que aquest suport contribueix al desenvolupament del projecte de futur de la ciutat: “Estem garantint el desenvolupament i la projecció de Terrassa en un estil de vida cada vegada més estès i conegut a nivell internacional”.

Més de 26 mil persones al Vegan Fest Catalunya a Terrassa

La primera edició del Vegan Fest Catalunya a Terrassa es va celebrar el passat mes de setembre i va assolir gran xifres, reunint més de 26 mil persones al Parc de Vallparadís que van visitar els més de 80 expositors i van acudir a les més de setanta activitats culturals, formatives i lúdiques repartides en cinc espais diferents. “L’èxit de l’edició anterior va posar de manifest l’interès i que té aquest estil de vida […] motius més que suficients per contribuir a la consolidació i expansió d’aquest”, expressa Duque.

Més sobre el Vegan Fest Catalunya

L’objectiu del Vegan Fest és donar a conèixer la promoció d’un estil de vida vegà com a opció de vida més respectuosa amb el medi ambient, amb els drets dels animals i per a la salut de les persones. El festival va molt més enllà de la gastronomia -que és l’aspecte més identitari-, també acull actuacions musicals, espectacles en viu, showcookins, tertúlies, firma de llibres o tallers.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa