MónTerrassa
El Vallès Occidental dona a conèixer els seus atractius turístics
  • CA

El Vallès Occidental ha acollit una visita de tècnics de promoció de Turisme de Barcelona, l’Agència Catalana de Turisme i de la Gerència de Turisme de la Diputació de Barcelona. Amb tots ells s’ha fet un recorregut per diferents punts d’atractiu turístic de la comarca per tal de donar-los a conèixer l’oferta vallesana i que aquesta pugui ser també un reclam per les persones que visiten Barcelona, sobretot les que ho fan per segona vegada i busquen noves possibilitats després de conèixer la capital.

També es vol que els recursos de la comarca puguin incloure’s en paquets turístics o experiències per als visitants. El Vallès Occidental es consolida com una alternativa a allotjar-se a Barcelona, i ofereix activitats i atractius turístics. A més és punt de sortida de moltes excursions, a Barcelona, a Montserrat i, per descomptat, a la nostra comarca.

Aquesta setmana, la delegació de tècnics de promoció turística han visitat el Museu de la Ciència i la Tècnica de Catalunya, la Casa Alegre de Sagrera de Terrassa i l’allotjament B&B 1900, situat en un singular edifici modernista al centre de la ciutat. També s’ha conegut un dels restaurants del col·lectiu de cuiners Cuina Vallès, Can Vinyers de Matadepera, i s’han presentat les propostes per a turisme familiar que ofereix el camp de golf municipal de Matadepera.

Per finalitzar aquest tastet de la comarca, els visitants es van desplaçar al municipi de Vacarisses on es va visitar la formatgeria i el nou allotjament turístic La Frasera, una finca en un entorn únic amb vistes excepcionals a Montserrat. Aquesta jornada forma part del programa de viatges de familiarització que anualment organitza la Gerència de Turisme de la Diputació de Barcelona, l’Agència Catalana de Turisme i Turisme de Barcelona per a conèixer el territori proper a Barcelona i complementar així l’oferta turística que ofereix la capital.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa