MónTerrassa
Una quinzena de treballs opten al 26è Premi d’Infermeria MútuaTerrassa
  • CA

El proper dijous, 27 de maig, se celebrarà la 26a edició del Premi d’Infermeria MútuaTerrassa sota el lema “360º una pandèmia, un gran equip”. Es tracta d’un certamen anual que se celebra per commemorar el “Dia Internacional de la Infermeria” -el 12 de maig- i que té per objectiu donar visibilitat a la recerca en les cures infermeres des dels diferents àmbits assistencials dins la pròpia organització i impulsar la metodologia científica. Ateses les circumstàncies actuals derivades de la pandèmia, la celebració serà en format híbrid: presencial a la sala d’actes amb un aforament limitat a una cinquantena de persones i telemàtica mitjançant una retransmissió en streaming a través del Canal You Tube de MútuaTerrassa.

L’edició d’enguany ha aconseguit aplegar un total de 33 treballs, gairebé una desena més que en la darrera edició (maig 2019), quan el certamen en va aglutinar 24. D’acord amb les bases del premi, es presentaran en format de comunicació oral una quinzena de treballs escollits pel Comitè Científic (que són els que opten al premi) i quinze més seran presentats en format pòster, els quals romandran exposats al vestíbul de l’Edifici Docent. Els tres restants no han complert tots els requisits i en conseqüència no han pogut ser acceptats.

Pel que fa a la presentació dels treballs, s’iniciarà a les 9h i enguany es farà mitjançant quatre taules, les quals estaran moderades per Maite Valverde, doctora en infermeria de l’HUMT. Prèviament, a les 8.45h, tindrà lloc la benvinguda de la jornada, la qual anirà a càrrec de Miguel Ángel Molina, director Assistencial d’Infermeria de l’HUMT, Cristina de Paz, cap Assistencial d’Infermeria d’Àptima Centre Clínic MútuaTerrassa i Susana Lamana, directora de Gestió Assistencial de l’Àmbit de Servei Sociosanitari. Un cop presentats els treballs, a les 13h, s’esdevindrà la taula rodona “Perspectives de la pandèmia Covid-19 a MútuaTerrassa”, en el marc de la qual hi intervindrà Núria Alonso, infermera de l’HUMT, Montse Ruiz, infermera del CAP Rubí, David Serra, infermer i director de la residència per a persones amb discapacitat intel·lectual Mas i Dalmau i Jordi Jiménez, pacient Covid-19 i director d’Àptima Centre Clínic MútuaTerrassa Sant Cugat. Serà moderada per Marc Redorta, periodista especialista en continguts i comunicació.

Finalment, l’entrega de premis es realitzarà a les 15.30h per part d’Esteve Picola, director general de l’entitat, Yolanda Cuesta, gerent de la Fundació Assistencial MútuaTerrassa i Ramon Ramells, gerent de l’Àmbit de Servei Sociosanitari.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa