MónTerrassa
Un concurs públic per atorgar espais de venda al Mercat de Sant Pere
  • CA

L’Ajuntament obrirà en els propers mesos un concurs públic per atorgar diferents espais de venda al Mercat Municipal de Sant Pere, també conegut com a Mercat del Triomf. Concretament, es tracta de 12 punts de venda interiors i 5 d’exteriors.

Uns espais de venda que oscil·len entre els 3 i els 10 metres lineals de mostrador i les concessions dels quals s’allargaran per un període de 5 anys, prorrogable de forma automàtica en períodes posteriors de 5 anys més.

El consistori ha posat en marxa una campanya informativa amb l’objectiu de difondre i donar a conèixer aquest concurs públic entre la ciutadania. També està previst fer difusió entre les empreses i entitats d’Economia Social de la ciutat amb la voluntat d’atreure propostes liderades per entitats socials i cooperatives i facilitar així que puguin dur a terme la seva activitat al mercat. Actualment, l’Ordenança Fiscal que regula els mercats municipals estableix una reserva del 10% de la superfície d’aquests equipaments per a entitats sense ànim de lucre, preveient també un seguit de bonificacions de les taxes per desenvolupar aquests tipus d’activitats.

Amb aquestes concessions, el Mercat, a més de ser un punt de venda referencial, també ofereix una oportunitat de negoci perquè aquelles persones emprenedores que estiguin interessades tinguin l’oportunitat d’accedir a un espai de venda ubicat en el nucli d’un eix comercial de gran vitalitat. Les persones interessades poden rebre més informació a través del telèfon 93 739 74 07 o de l’adreça electrònica [email protected] .

El Mercat de Sant Pere, inaugurat el 8 de desembre de 1928, és un dels motors principals de l’eix comercial del barri. Actualment compta amb un total de 42 punts de venda interiors i exteriors, desprès que l’any 2016, l’Ajuntament finalitzés les obres d’una nova estructura per ampliar els tendals exteriors del Mercat per donar continuïtat a les estructures que ja es van instal·lar en una part de les façanes laterals el 2014, amb l’objectiu d’habilitar la porxada per a la venda de productes propis del mercat o per encabir qualsevol activitat pública d’exposició, actes socials o firals.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa