MónTerrassa
Un concurs públic per atorgar espais de venda al Mercat de Sant Pere

L’Ajuntament obrirà en els propers mesos un concurs públic per atorgar diferents espais de venda al Mercat Municipal de Sant Pere, també conegut com a Mercat del Triomf. Concretament, es tracta de 12 punts de venda interiors i 5 d’exteriors.

Uns espais de venda que oscil·len entre els 3 i els 10 metres lineals de mostrador i les concessions dels quals s’allargaran per un període de 5 anys, prorrogable de forma automàtica en períodes posteriors de 5 anys més.

El consistori ha posat en marxa una campanya informativa amb l’objectiu de difondre i donar a conèixer aquest concurs públic entre la ciutadania. També està previst fer difusió entre les empreses i entitats d’Economia Social de la ciutat amb la voluntat d’atreure propostes liderades per entitats socials i cooperatives i facilitar així que puguin dur a terme la seva activitat al mercat. Actualment, l’Ordenança Fiscal que regula els mercats municipals estableix una reserva del 10% de la superfície d’aquests equipaments per a entitats sense ànim de lucre, preveient també un seguit de bonificacions de les taxes per desenvolupar aquests tipus d’activitats.

Amb aquestes concessions, el Mercat, a més de ser un punt de venda referencial, també ofereix una oportunitat de negoci perquè aquelles persones emprenedores que estiguin interessades tinguin l’oportunitat d’accedir a un espai de venda ubicat en el nucli d’un eix comercial de gran vitalitat. Les persones interessades poden rebre més informació a través del telèfon 93 739 74 07 o de l’adreça electrònica [email protected] .

El Mercat de Sant Pere, inaugurat el 8 de desembre de 1928, és un dels motors principals de l’eix comercial del barri. Actualment compta amb un total de 42 punts de venda interiors i exteriors, desprès que l’any 2016, l’Ajuntament finalitzés les obres d’una nova estructura per ampliar els tendals exteriors del Mercat per donar continuïtat a les estructures que ja es van instal·lar en una part de les façanes laterals el 2014, amb l’objectiu d’habilitar la porxada per a la venda de productes propis del mercat o per encabir qualsevol activitat pública d’exposició, actes socials o firals.

Nou comentari

Comparteix