MónTerrassa
La Trama, cafè i excel·lents entrepans al Mercat
  • CA

Avui, dia 3 de desembre, aprofitant que és el Dia Internacional de les persones amb Discapacitat, Prodis ha inaugurat de manera oficial La Trama, la cafeteria que va obrir el passat 12 de novembre al Mercat de la Independència de Terrassa i que s’ha tingut, fins ara, en un període de pràctiques.

La Trama és molt més que una cafeteria, i pretén convertir-se en una nova forma d’ocupació de qualitat i amb sentit per a les persones amb discapacitat Intel·lectual de la ciutat. “Estem convençuts que l’hostaleria ens dóna moltes oportunitats de creixement, veïnatge, comerç just i inclusió. Una aposta valenta i imprescindible en el món actual com a dret de tota la ciutadania de fer visibles les competències personals en un context social”.

És el primer establiment hostaler de la ciutat que ofereix un servei amb persones amb discapacitat. Aquests treballadors i treballadores s’han estat formant en el Curs d’Auxiliars de Cambrers que ofereix la Fundació dins del marc del programa PICE de la Cambra de Comerç de Terrassa.

Amb aquest projecte no només “volem oferir un cafè i uns excel·lents entrepans (fets exclusivament amb productes del propi Mercat), volem fer veïnatge, inclusió, comerç just i xarxa. Un espai on donar oportunitats a aquelles persones amb moltes capacitats, que formen part de Prodis. I per fer-ho, esperem comptar amb tota la ciutadania”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa