MónTerrassa
Tots els Serveis Especials del Cementiri de Terrassa per Tots Sants
  • CA

Els dies previs a Tots Sants i l’1 de novembre, Funerària concentra esforços en proporcionar la millor atenció a tots els familiars i visitants que vénen a honrar els difunts. Prop de 50.000 persones ens visiten en poc més de 10 dies, i el cementiri ha d’estar preparat per a acollir-les. S’ha previst per aquestes dates serveis de reforç per tal de facilitar els desplaçaments i l’accés al recinte.

Neteja i ornamentació de sepultures (servei amb reserva prèvia)

Els encàrrecs que es facin abans del 26 d’octubre gaudiran d’un 10% de descompte.

Recollida domiciliària per a persones amb mobilitat reduïda (servei gratuït amb reserva prèvia abans del 30 d’octubre en el 900 268 268)

El dia 1 de novembre, de 9 a 18 h.

Venda de flors i complements

L’Oficina d’Atenció al Visitant ofereix durant tot l’any una àmplia gamma de productes per a la decoració de les sepultures. Entre els dies 26 d’octubre i 1 de novembre també s’instal·laran diverses parades de flors i complements a la zona d’accés al cementiri.

Vehicle adaptat per al transport intern de persones amb dificultats de mobilitat

Durant els dies de més visites al cementiri, s’ofereix aquest servei, per acompanyar les persones que ho necessitin a la sepultura i deixar-les després novament a l’entrada del recinte. El vehicle adaptat estarà operatiu els dies 12, 13, 14, 20 i 21 d’octubre de 9 a 14 h i de 15 a 18 h. Entre el 22 d’octubre i l’1 de novembre, es podrà fer servir de 9 a 18 h.

Autobús especial gratuït al cementiri el dia de Tots Sants

L’1 de novembre es posa a disposició dels visitants un servei especial de transport públic de 9 a 18 h. L’autobús fa el recorregut de l’L1 des de l’Estació del Nord fins al complex funerari.

Ampliació d’aparcament

S’amplia la superfície d’aparcament habilitant-hi la Zona Est.

Accessos per a vianants

Per tal de facilitar l’entrada a les persones que aparquen en la zona ampliada, Funerària habilita l’accés de la Zona Est els dies 27 i 28 d’octubre i l’1 de novembre. L’1 de novembre també estarà operatiu l’accés del Camí dels Monjos.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa