MónTerrassa
Tot sobre la gran rua de dissabte i la infantil de diumenge
  • CA

La rua de Carnestoltes de dissabte, en la que prendran part 31 comparses, sortirà a les 17.45 de l’Estació del Nord, i finalitzarà a la plaça de Clavé, passant abans pel Raval de Montserrat, on l’alcalde, Jordi Ballart, rebrà els representants escollits entre els membres de la comparsa oficial, anomenada Chuchamblea Copular, que rebran la clau de la ciutat de mans de l’alcalde. Enguany, en Cesc Titallet i la Laura Olletas seran els encarregats de llegir el pregó del XL Carnestoltes de Terrassa des del balcó de l’Ajuntament. L’acte tindrà lloc cap a les 18.45 h.

També hi participaran el tinent d’alcalde de Cultura, Innovació i Projecció de la Ciutat, Amadeu Aguado, el regidor de Cultura, Jordi Flores, i altres membres de la Corporació Local.

Diumenge, a partir de les 11.30 h, serà el torn de la Rua Infantil, en la que hi participaran un total de 26 comparses. La desfilada s’iniciarà a la Rambla d’Ègara i finalitzarà a la Plaça Nova, passant pel Portal de Sant Roc, el carrer Major, la Plaça Vella, el carrer de l’Església, carrer del Portal Nou i el carrer de Baldrich.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa