MónTerrassa
Torna el de Tapa en Tapa Terrassa, per llepar-se’n els dits
  • CA

La ruta “De tapa en tapa Terrassa” està organitzada pel Gremi Empresarial d’Hostaleria de Terrassa i Comarca i compta amb la participació enguany de 26 establiments, 26 de Terrassa i un de Viladecavalls, que presentaran les seves propostes exquisides. Eren 27, però un ha caigut avui. La capital del Vallès Occidental celebrarà, del 20 de maig fins al 12 de juny, aquesta ruta gastronòmica. Petites mossegades que ompliran de sabor el paladar i que et descobriran noves combinacions dolces i salades! Hi ha des de propostes tradicionals fins a les més trencadores i imaginatives, adaptant-se als diferents gustos de tots els participants, amb producte local i de qualitat, de quilòmetre O, que s’oferirà maridat amb un quinto o una canya per 3,50 euros.

Algunes de les propostes de tapes, espectaculars!

Podràs tastar un “minicrep” farcida de mousse de tonyina, ou dur, tomàquet, ceba i maionesa d’olivada; formatge La Frasera amb olivada d’Aragó i una anxova sobre una nespra en almívar; “steak tartar” sobre torrada de pa amb formatge de cabra, i Porc “enchilado” i cuinat amb espècies, enciam, formatge Cheddar, jalapeños, servit amb coqueta de blat. Són només petits apunts del que cal esperar.

Xavier Gómez, president del Gremi Empresarial d’Hostaleria de Terrassa i Comarca, i Núria Marín
Xavier Gómez, president del Gremi Empresarial d’Hostaleria de Terrassa i Comarca, i Núria Marín/Joan Manel Oller

La Ruta de Tapa en Tapa s’ha presentat aquesta tarda-vespre al Pati de la Casa Alegre de Sagrera

La Ruta de Tapa en Tapa s’ha presentat aquesta tarda-vespre al Pati de la Casa Alegre de Sagrera, al carrer de la Font Vella, número 29). Hi han participat Xavier Gómez, president del Gremi Empresarial d’Hostaleria de Terrassa i Comarca; la tinenta d’alcalde de Promoció Econòmica i Projecció de la Ciutat, Núria Marín; el regidors de l’equip de govern; i portaveus dels Grups Municipals. La iniciativa ajuda no només a dinamitzar el teixit socioeconòmic de la ciutat -i en especial del sector de la restauració- sinó que també és un element potent per potenciar el turisme gastronòmic i projectar Terrassa més enllà del municipi.

Núria Marín ha recordat que aquesta ja és la dotzena edició i que s’ha convertit en una veritable referència gastronòmica de la ciutat. La tinent d’alcalde ha dit que sembla que la pandèmia ja queda enrere. I ha reblat que el sector de la restauració va ser un dels que més va patir el confinament. “Podem presumir d’un alt nivell gastronòmic. I sentir orgull de pertinença. En cada edició s’eleva el llistó”.

Xavier Gómez ha donat les gràcies a l’Ajuntament per facilitar la posada en marxa de terrasses al carrer en moments difícils. i sobre les tapes d’enguany, ha afirmat que “són súper competents. Tenen molt nivell i hi ha una gran relació entre qualitat i preu”.

Al final de la presentació del “Tapa en Tapa” s’ha pogut gaudir de la degustació de tapes presentades per alguns dels establiments participants en la campanya d’enguany.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa