MónTerrassa
Torna la Fira d’Entitats de Salut de Terrassa: carpes, tallers i música
  • CA

La Fira d’Entitats de Salut de Terrassa torna aquest dissabte, dia 21 de maig, amb diverses carpes, tallers i música. Serà a la plaça Vella, en horari de deu del matí a vuit del vespre, i està organitzada per l’Ajuntament de Terrassa. Després de la interrupció forçosa per la pandèmia de la Covid, enguany es recupera la presencialitat.

Una vintena d’entitats han confirmat la seva presència, disposades a donar a conèixer la seva tasca i informar a tots els egarencs que s’hi acostin. A les diferents parades s’hi podrà trobar material i explicacions sobre trasplantaments, fibromiàlgia, fatiga crònica, demències, salut mental, dol, addiccions o malalties minoritàries, entre d’altres.

En aquest sentit, des de l’Ajuntament subratllen la voluntat que aquesta fira estigui oberta a “tots els públics”, i per aquest motiu, més enllà dels estands, s’han preparat diverses activitats, també per als més petits. A partir de les cinc de la tarda s’iniciaran dos concerts a l’escenari de la plaça Vella: d’una banda, la Coral REMS de la Fundació Catalunya La Pedrera farà la primera actuació de la tarda i, tot seguit, la Lisi Band interpretarà les seves peces per acabar d’amenitzar la jornada.

Visibilitzar les entitats

La regidora de Salut, Mònica Polo, considera “essencial la feina que totes les entitats fan per moltes persones de la ciutat que pateixen una malaltia”, alhora destaca que “la fira és una magnífica oportunitat per gaudir d’una jornada festiva que permet donar visibilitat a moltes entitats, així com a moltes malalties que són molt desconegudes”.

Aquesta acció respon a un dels objectius del Programa de Govern en què es detalla el suport a les entitats de Salut de la ciutat en la difusió de la seva activitat, l’organització d’actes o activitats de sensibilització i la visibilitat de la seva tasca.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa