Aquest dijous, 5 de setembre, Terrassa havia d’acollir una nova edició de la Mostra TerraTapes. La iniciativa, fruit dels locals participants a la Ruta que es realitza tots els dijous i que uneix i marida el Modernisme de la Ciutat amb bona gastronomia i vi de qualitat, havia de tenir lloc a la plaça Didó. Finalment però, des de l’organització s’ha informat a Món Terrassa que la mostra queda anul·lada davant el risc de pluja previst per aquest vespre. TerraTapes queda traslladada al pròxim dijous, dia 12 de setembre, al mateix lloc i amb el mateix horari (de 19 a 23h).

Aquelles persones que hagin comprat els tiquets de forma anticipada en els establiments participants se’ls convalidarà. El preu és el mateix de l’any passat, és a dir, 10 euros per 4 tast de tapa o Vi + copa de regal. Així mateix, es podrà gaudir de l’actuació en viu de l’Aula de Música i del DJ Moreno.

Restaurants participants

Aquest any participen 15 restaurants al TerraTapes, onze dels quals són actuals integrants a la Ruta (Cafè de l’Aula, Zurito, El Rovell de l’Ou, Fora de Carta, Syrah, La Torreta, L’Origen del Vi, Tascanna, El Vapor Gastronòmic i Sa Illa) i, tres convidats molt especials: El Cultural, Rístol Restaurant i Yummy Pastisseria, que aportarà la part més dolça d’una bona tarda de Tapes.

Nou comentari