MónTerrassa
Els terrassencs fan més exercici físic del recomanat per l’OMS
  • CA
Núria Codina, Ma Paola Mastrantonio, José Vicente Pestana i Núria Giménez | J. M.O.

!--akiadsense-->

Aquest divendres s’han presentat les conclusions del projecte de recerca “Com els terrassenc i les terrassenques gestionen la seva salut: exercici físic i benestar psicosocial”. L’objectiu ha estat analitzar diversos aspectes vinculats a l’hàbit de l’exercici físic en relació a diferents indicadors del benestar físic i psicosocial, a través d’una mostra de 674 terrassencs usuaris de centres esportius de la ciutat.

Els resultats mostren que els terrassencs superen els mínims d’exercici físic setmanal recomanats per l’Organització Mundial de la Salut, però han posat de manifest diferències segons el gènere, la cohabitació o l’edat.

El projecte de recerca ha estat finançat per l’Ajuntament de Terrassa (PESA 25/2017), MútuaTerrassa i l’Euncet Business School.

La presentació ha anat a càrrec de la responsable del projecte, Núria Codina, professora i investigadora en Psicologia Social de la Universitat de Barcelona, juntament amb els investigadors principals: Ma Paola Mastrantonio, professora de l’Euncet Business School, José Vicente Pestana, professor de la Universitat de Barcelona i l’Euncet Business School i Núria Giménez, de la Unitat d’Investigació de la Fundació Docència i Recerca MútuaTerrassa.

A l’acte també hi han assistit la directora de l’Euncet, Dolors Puig, i Ma Emilia Gil, adjunta a la direcció general de MútuaTerrassa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa