MónTerrassa
Terrassa s’omple d’orgull amb el Pride de La Menstrual
  • CA
Las Tope Dramáticas actuaran aquest dissabte a Terrassa
Las Tope Dramáticas actuaran aquest dissabte a Terrassa | Cedida

!--akiadsense-->

La Menstrual està organitzant la celebració del Dia Internacional del Orgull LGTBI (Pride) a la ciutat de Terrassa, la qual tindrà lloc el dissabte 22 de Juny de 2019 al Comanou Bar (C/Pare Llaurador, nº 17 de Terrassa). Amb un any de vida a l’esquena, l’entitat sense ànim de lucre va néixer per donar resposta a la manca d’oci LGTBI+ fora de la ciutat de Barcelona. Amb aquest objectiu al llarg d’aquests mesos s’han realitzat esdeveniments que fossin l’inici i empenta que ajudés a promoure la visibilitat i normalització del col·lectiu LGTBI dins de la societat, als municipis del Vallès Oriental i Occidental.

Terrassa és una de les ciutats escollides per aquest projecte de visibilització, i per això, enguany tornarà a comptar amb una gran festa per celebrar el Dia de l’Orgull, sempre amb una perspectiva d’inclusió i diversió per a tothom. Així, es comptarà amb l’actuació de “Las Tope Dramáticas” amb el seu hipnòtic electropop; la autèntica Fake-Rosalía i la Dj resident DJ MontseFak, amb els millors hits i petardeo.

L’entrada és gratuïta, i els 50 primers tindran un “chupito” gratis. A més, els assistents podran participar en el sorteig d’una Televisió de 24” HD cortesia de Tien21 Electro Star – Terrassa. La festa compta amb el supot d’ActuaValles i LGTB-Terrassa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa