MónTerrassa
Terrassa s’omple d’activitats per celebrar el Dia Mundial de la Diabetis

El proper 14 de novembre és el Dia Mundial de la Diabetis. ADC Terrassa, juntament amb l’Ajuntament de Terrassa i el CST han organitzat diverses activitats per conscienciar i sensibilitzar la ciutadania sobre aquesta malaltia. Els actes s’iniciaran ja el proper dia 9 de novembre, a les 18h, amb una conversa entre Alberto Guerrero i Aitor Campos, infermers tots dos de família al CAP Nord. Serà a la Biblioteca Districte 6.

El dia 13, a les 11h, l’escenari-carpa Parc Vallparadís (a la zona de Can Jofresa) acollirà les següents activitats organitzades per Basic-Factory i l’Associació Diabètics de Catalunya:

•11 h. BODY BALANCE portar tovallola per col·locar al terra

•12 h. BODY COMBAT

•13 h. ZUMBA

•14 h. TAMBORS DE DRACS I BRUIXES de CAN BOADA

Així mateix, es faran proves de glucèmia per part d’estudiants de l’Escola Universitària d’Infermeria de Terrassa I hi estaran presents ABOTT i DIABALANCE que ¡ aportaran informació i productes.

El dia 14 de novembre, a les 10 del matí, caminada popular des de la Biblioteca districte 6. Serà un recorregut de 4,5 km aproximadament, d’una hora de durada. I a les set del vespre, la façana de l’Ajuntament de Terrassa s’il·luminarà, com cada any, de color blau. Finalment, el dia 16 de novembre, a les sis de la tarda, xerrada-col·loqui sobre Nous temps, nous tipus de diabetis, nous tractaments a càrrec de la Dra. Montserrat Millán, l’educadora Núria Miró i la psicòloga Maria Pérez. Serà a la Biblioteca Central.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa