MónTerrassa
Terrassa, present al congrés amb experts mundials en cirurgia toràcica

L’Hospital Universitari MútuaTerrassa (HUMT) coorganitza la cinquena edició del Congrés Internacional de Cirurgia Toràcica (Fifth International Joint Meeting on Thoracic Surgery), que s’esta duent a terme del 17 al 19 de novembre a l’auditori de Foment del Treball Nacional de Barcelona. No és pas la primera vegada que l’HUMT forma part del comitè organitzador del simposi que té lloc a la capital catalana celebrat els anys 2009, 2012, 2015 i 2018. La trobada compta també amb l’organització de l’Hospital Clínic, el Sagrat Cor i els serveis de Cirurgia Toràcica de l’Hospital del Mar i el de la Santa Creu i Santa Pau.

Des de l’hospital terrassenc, la participació rau en dels dos caps clínics del servei de Cirurgia Toràcica, el Dr. Sergi Call, com a membre del Comitè Organitzador, i del Dr. Ramon Rami-Porta, com a un dels directors del Congrés. A més de la intervenció de diversos professionals dels serveis d’Oncologia, Pneumologia i Cirurgia Toràcica en diverses ponències. En total, hi ha previst que participin més d’un centenar de ponents procedents d’hospitals d’arreu del món i d’aquests, al voltant d’una desena són professionals de l’HUMT.

Segons manifesta l’HUMT en un comunicat, aquest Congrés internacional consistirà en una compilació de breus presentacions orals i audiovisuals que comprèn diferents àrees de la cirurgia toràcica i molts altres temes estretament relacionats amb la cirurgia toràcica i l’oncologia toràcica, amb especial èmfasi en el diagnòstic, estadificació i tractament del càncer de pulmó. A més, també inclourà seminaris dedicats específicament a camps rellevants en cirurgia toràcica, sessions de treball en format pòster i presentacions audiovisuals.

“El programa científic, una immersió completa en Cirurgia Toràcica i Oncologia, està dissenyat per satisfer les necessitats dels residents, d’especialistes joves i sèniors així com de professionals d’infermeria, fisioteràpia i rehabilitació dels àmbits de la Cirurgia Toràcica, la Pneumologia i l’Oncologia”, subratllen.

Podeu veure tot el programa complet del Congrés de Cirurgia Toràcica clicant aquí.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa