MónTerrassa
Terrassa, present al congrés amb experts mundials en cirurgia toràcica
  • CA

L’Hospital Universitari MútuaTerrassa (HUMT) coorganitza la cinquena edició del Congrés Internacional de Cirurgia Toràcica (Fifth International Joint Meeting on Thoracic Surgery), que s’esta duent a terme del 17 al 19 de novembre a l’auditori de Foment del Treball Nacional de Barcelona. No és pas la primera vegada que l’HUMT forma part del comitè organitzador del simposi que té lloc a la capital catalana celebrat els anys 2009, 2012, 2015 i 2018. La trobada compta també amb l’organització de l’Hospital Clínic, el Sagrat Cor i els serveis de Cirurgia Toràcica de l’Hospital del Mar i el de la Santa Creu i Santa Pau.

Des de l’hospital terrassenc, la participació rau en dels dos caps clínics del servei de Cirurgia Toràcica, el Dr. Sergi Call, com a membre del Comitè Organitzador, i del Dr. Ramon Rami-Porta, com a un dels directors del Congrés. A més de la intervenció de diversos professionals dels serveis d’Oncologia, Pneumologia i Cirurgia Toràcica en diverses ponències. En total, hi ha previst que participin més d’un centenar de ponents procedents d’hospitals d’arreu del món i d’aquests, al voltant d’una desena són professionals de l’HUMT.

Segons manifesta l’HUMT en un comunicat, aquest Congrés internacional consistirà en una compilació de breus presentacions orals i audiovisuals que comprèn diferents àrees de la cirurgia toràcica i molts altres temes estretament relacionats amb la cirurgia toràcica i l’oncologia toràcica, amb especial èmfasi en el diagnòstic, estadificació i tractament del càncer de pulmó. A més, també inclourà seminaris dedicats específicament a camps rellevants en cirurgia toràcica, sessions de treball en format pòster i presentacions audiovisuals.

“El programa científic, una immersió completa en Cirurgia Toràcica i Oncologia, està dissenyat per satisfer les necessitats dels residents, d’especialistes joves i sèniors així com de professionals d’infermeria, fisioteràpia i rehabilitació dels àmbits de la Cirurgia Toràcica, la Pneumologia i l’Oncologia”, subratllen.

Podeu veure tot el programa complet del Congrés de Cirurgia Toràcica clicant aquí.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa