MónTerrassa
Terrassa planteja obrir les escoles bressol en funció de la demanda
  • CA

L’Ajuntament de Terrassa es prepara per a la reobertura de les escoles bressol municipals. “La voluntat del govern és obrir-les en la mesura del possible i garantint sempre el 100% la protecció i mesures de seguretat dels treballadors i dels infants”, ha manifestat l’alcalde Jordi Ballart. Educació està treballant incloent les escoles municipals i les llars d’infants de la Generalitat en un mateix Pla de Contingència.

En aquests moments, s’ha demanat a les famílies quina és la seva voluntat i quines necessitats tenen. Aquest mateix dijous sabran ja quin volum de famílies volen fer ús d’aquest servei i, en funció de la demanda, s’activarà el Pla i s’obriran les escoles. “Si ho podem fer el mateix dilluns dia 8 -data prevista que l’àrea metropolitana entri en fase 2 de desconfinament- es farà, si no és així, s’obriran com més aviat millor”, han explicat a Món Terrassa fonts municipals. L’Ajuntament treballa amb les probabilitats d’obertura en funció de la demanda d’una o dues escoles bressol, tot i que la xifra pot ampliar-se. Això sí, el govern afirma que es tindrà una visió “comunitària”, és a dir, de donar servei a criatures que no estan inscrites en aquell centre.

Pel que fa a les escoles d’educació especial, s’adoptaran les mateixes mesures, però amb un pla de retorn individualitzat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa