MónTerrassa
Terrassa treu pit de l’oferta universitària al Saló de l’Ensenyament
  • CA

Terrassa serà present a la 33a edició del Saló de l’Ensenyament de Barcelona amb tota la seva oferta universitària i d’estudis superiors. Un cop més, la ciutat tindrà un estand municipal, ubicat al Palau 1 del recinte firal de Montjuïc, en què podrà promocionar els serveis estudiantils que ofereix dins del campus Terrassa Universitària TU. Amb una superfície de 60 metres quadrats, compartits amb l’Escola Universitària d’Infermeria i Teràpia Ocupacional (EUIT), es vol mostrar d’una manera ben visible els diferents àmbits i especialitats que es poden cursa a la nostra ciutat. Restarà obert del 16 al 20 de març, de dimecres a divendres de 9 a 19 h, dissabte de 10 a 20 h i diumenge de 9.30 a 14.30 h.

I per fer-ho encara més atractiu, a la zona de l’estand es reservarà un espai per mostrar dos dels projectes més impactants realitzats pels estudiants de l’Escola Superior d’Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual (ESEIAAT) com ara el prototip de moto elèctrica de l’equip MotoSpirit, el cotxe híbrid EcoR2 de l’Associació Tecnològica ecoRacing o alguns dels coets de l’equip UPC Space Program.

El regidor d’universitats Pep Forn destaca que: “El Saló de l’Ensenyament representa una gran oportunitat per mostrar tot el potencial de Terrassa i la seva oferta d’estudis superiors. Som el segon campus urbà universitari de Catalunya, on s’imparteixen algunes titulacions úniques i que només es poden cursar a Terrassa. L’aposta per la universitat i el coneixement és un dels valors més importants que tenim com a ciutat i cal reivindicar-lo i visibilitzar-lo a través d’un esdeveniment com el Saló de l’Ensenyament que cada any visiten milers de persones d’arreu del país”.

Estudis únics de Terrassa

Durant els dies d’obertura del Saló, a l’estand de Terrassa es farà difusió de l’oferta formativa i de serveis de la ciutat amb la distribució d’un quadríptic, a més d’un plànol del campus universitari on queden ubicades totes les escoles i els serveis d’interès per a l’alumnat, així com punts d’atracció turística. Seran els estudiants en pràctiques de Turisme de l’Institut Cavall Bernat i personal del Servei Universitari qui se’n carreguin de fer arribar tota la informació als visitants.

En total, a Terrassa es poden cursar prop de 150 titulacions oficials -repartides entre les quatre universitats representades, sis escoles universitàries i de formació superior, una facultat i un hospital universitaris amb campus de salut-. Totes aquestes universitats i centres universitaris ofereixen formació que cobreix un ampli ventall de necessitats,a algunes de les quals úniques en tot el país (com els estudis de cinema, aeroespacial, òptica, teràpia ocupacional o enginyeries tèxtils).


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa