MónTerrassa
Terrassa intensifica la desinfecció en parcs infantils i jardins
  • CA
Desinfecció als parcs infantils de Terrassa
Desinfecció als parcs infantils de Terrassa | Rafel Casanova – BCF

!--akiadsense-->

L’Ajuntament de Terrassa ha intensificat la desinfecció dels parcs infantils i espais verds més concorreguts de la ciutat. La mesura pretén donar resposta a les noves directrius marcades per la Generalitat per reduir el risc de contagi de la Covid-19 en aquestes àrees. Des del passat cap de setmana, una empresa contractada pel Servei de Gestió de l’Espai Públic ha incrementat la neteja d’aquests espais utilitzant un sistema de polvorització a pressió amb un producte higienitzant.

Les intervencions es duen a terme en horari nocturn per reduir les molèsties als usuaris i usuàries i la previsió és que cada parc o zona d’esbarjo pugui desinfectar-se cada tres dies, com a mínim. Alhora, el personal municipal que s’encarrega del manteniment de les papereres i jardins també actuarà sobre el mobiliari urbà.

Paral·lelament, l’Ajuntament impulsa una campanya informativa a través de les xarxes socials i els canals de comunicació institucionals, a banda de penjar cartells informatius que es s’estan col·locant als parcs per ajudar les famílies a fer un ús responsable d’aquestes àrees. En els cartells, la ciutadania pot trobar també un codi QR que pot escanejar-se amb el telèfon mòbil per accedir a tota la informació d’interès relacionada amb la prevenció del coronavirus i que s’anirà actualitzant. A aquestes accions s’hi sumarà la tasca d’acompanyament que farà personal voluntari de Creu Roja que visitarà aquestes zones verdes per assessorar els usuaris i usuàries.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa