MónTerrassa
Terrassa per la Independència presenta nou secretariat
  • CA
Eleccions del nou secretariat a l’ANC Terrassa | F.T.

!--akiadsense-->

El passat divendres, 25 d’octubre, els socis de ple dret de Terrassa per la Independència van escollir en assemblea la composició del nou secretariat de l’entitat. La junta directiva té una validesa de dos anys. Tot i que el secretariat ha d’estar format per 7 membres, en aquesta ocasió vuit persones optaven a formar-ne part: Mario Soria, Pep Tomàs, Artur Moncal, Oriol Capellas, Teresa Maria Cribillers, Salvador Serrat, Jordi Juanico i Francesc Muntada. Els tres primers ja eren membres de l’anterior secretariat i Francesc Muntada ho havia estat en un altre mandat. L’assemblea va demanar, de forma explícita, que totes vuit persones treballin conjuntament encara que només 7 puguin fer-ho de manera formal.

El resultat dels vots emesos per l’assemblea va ser el següent:

– Salvador Serrat: 89,62%

– Mario Soria: 87,74%

– Artur Moncal: 84,91%

– Teresa Maria Cribillers: 82,08%

– Pep Tomàs: 82,08%

– Francesc Muntada: 78,30%

– Jordi Juanico: 65,09%

– Oriol Capellas: 59,43%

El secretariat va quedar constituït, doncs, per les set persones que més vots van obtenir. A la primera reunió d’aquest nou secretariat, a més de compartir les sensibilitats de cadascú respecte a la situació del país i a les estratègies que, com a Assemblea Territorial, es poden desenvolupar per fer efectiva la República catalana, es van acordar els càrrecs orgànics que recullen els estatuts, que són els següents:

– Coordinador: Mario Soria

– Secretari: Josep Tomàs

– Tresorer: Jordi Juanico

A més es va crear la vocalia de premsa que recau sobre Francesc Muntada.

A aquesta reunió, seguint el compromís de secretariat obert compartida per tots els membres de l’actual junta i expressat er l’assemblea, hi van assistir també Oriol Capellas i Mouad Essemmaa, persones que han expressat el desig de treballar d’una manera continuada amb aquest secretariat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa