MónTerrassa
“Terrassa, fets i reptes” recull aportacions ciutadanes per pensar el futur
  • CA

El proper 22 de gener tindrà lloc la jornada “Terrassa, fets i reptes” amb l’objectiu de generar debat ciutadà i recollir les aportacions de la ciutadania de cara a projectar el futur de la ciutat. Aquesta iniciativa sorgeix de la Comissió d’Estratègia de Ciutat, impulsada pel Govern municipal i el principal grup de l’oposició (Terrassa en Comú).

Durant els darrers deu mesos, la comissió ha fet un treball d’anàlisi i reflexió de ciutat a partir de diversos documents, estudis i informes. En aquest acte es vol donar a conèixer aquests treballs i alhora convidar tothom a contribuir aportant la seva visió de la ciutat. La idea és que aquest treball porti a fer-se preguntes sobre la nova realitat que viu la ciutat i, especialment, sobre quins són els principals desafiaments i oportunitats que hauran d’afrontar de manera conjunta l’Ajuntament, les entitats i la ciutadania. L’acte tindrà lloc a les 17.30 h al Centre de Documentació i Museu Tèxtil.

L’alcalde Terrassa, Alfredo Vega, i el portaveu del grup municipal de Terrassa en Comú, Xavier Matilla, faran la benvinguda institucional. A continuació hi haurà la presentació del document elaborat a partir del treball de la Comissió d’Estratègia i finalment s’organitzaran tres tallers, dedicats a l’àmbit social, econòmic i territorial, que estaran dinamitzats per persones expertes en la temàtica, que hi han col·laborat en el treball previ durant aquests deu mesos. La participació és lliure i oberta, però atès que l’aforament a les sales on es desenvoluparan els tallers és limitada, es recomana fer inscripció prèvia, indicant el taller en què es vol participar.

Trobareu més informació sobre aquest projecte i el formulari d’inscripció a https://participa.terrassa.cat/processes/ReflexioEstrategicaTerrassa2018

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa