MónTerrassa
Terrassa estudia alternatives per adquirir bitllets senzills per a l’autobús
  • CA
Autobús circulant per la Rambla d'Ègara
Autobús circulant per la Rambla d’Ègara | TMESA

!--akiadsense-->

Els autobusos de Terrassa ja tenen instal·lat el sistema de protecció antiCovid per als conductors. Segons fonts municipals han explicat a Món Terrassa, ja hi ha col·locades un total de 13 mampares en els vehicles de TMESA. Els cotxes que encara no en disposen, s’hi ha posat un dispositiu provisional de protecció que és igualment “vàlid” per aquesta tasca.

D’altra banda, està previst que el pròxim 14 de setembre ja es passi a obrir la porta del davant dels vehicles per tal d’ordenar “els fluxos” de passatgers dins de l’autobús i, d’aquesta manera, “reduir els contactes”.

Respecte a la venda de bitllet que ha provocat certes queixes per part dels usuaris del transport públic de Terrassa, des de l’Ajuntament informen que “com a mesura de prevenció davant la Covid-19, es continuarà sense vendre bitllets senzills a bord del bus”. El govern està estudiant la introducció de bitllets electrònics a través de l’aplicació de TMESA i la venda de bitllet senzill als quioscos, llibreries i estancs i l’oficina de Mobilitat, com actualment s’està fent amb la T-25 i T-10. Així, es trobaria una solució per aquelles persones que han d’agafar l’autobús de manera puntual o urgent i que es trobaven que no hi podien accedir perquè els conductors no venien bitllet senzill.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa