MónTerrassa
Terrassa es ‘ven’ a empreses i entitats com a destí turístic sostenible
  • CA

Primera acció per promocionar l’Anella Verda de Terrassa com a destí turístic sostenible. Aquest dimecres, 27 d’octubre, ha tingut lloc una trobada/taller amb visita guiada pels entorns de les finques de Ca n’Arnella i Ca n’Argelaget. Aquesta activitat que ha anat adreçada específicament a empreses, entitats i associacions per donar a conèixer “aquest recurs turístic i posar en valor l’oferta que es pot dur a terme en aquest entorn, garantint el respecte per l’entorn natural i la preservació del patrimoni”, ha comptat amb la participació dels regidors de Turisme, Pep Forn, i Medi Ambient, Sostenibilitat i Energia, Carles Caballero. El Centre d’Informació Ambiental Can Bonvilar – CIAB, ha estat el punt de trobada.

La campanya de promoció del turisme sostenible a Terrassa, compta amb el suport de la Diputació de Barcelona, i busca divulgar el seu potencial fora de la ciutat i també perquè la ciutadania faci un ús respectuós i responsable d’aquest entorn natural, perquè pugui fer ‘Un turisme de 10!’. Aquest és el lema escollit pel decàleg que s’ha dissenyat per tal que la ciutadania tingui present els bons usos i pràctiques que cal fer a l’Anella Verda, amb el compliment de tot un seguit de consells com, per exemple, planificar la sortida, apostar per una mobilitat sostenible, seguir els camins, circular amb precaució, cuidar la natura, respectar la propietat privada, les zones de conreu i els cultius, reduir els residus i no deixar les deixalles a l’entorn natural, així com també trucar al 112 en cas d’emergència.

Per tal de divulgar aquest contingut i donar a conèixer el patrimoni de l’Anella Verda fora de Terrassa, s’ha dissenyat una campanya d’informació turística que es divulgarà a través de les xarxes socials municipals i un díptic informatiu del decàleg, que estarà disponible en el CIAB i en l’Oficina de Turisme. El pròxim dia 6 de novembre tindrà lloc la pròxima activitat al voltant d’aquesta campanya, i en aquesta ocasió sí que estarà oberta a la ciutadania, ja que es tracta de fer un dels itineraris de l’Anella Verda, en una activitat organitzada pel Centre Excursionista de Terrassa (CET). El punt de trobada serà l’estació de Nacions Unides, a les 9:30 h, i és una sortida assequible per a tots els públics.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa