MónTerrassa
Terrassa confecciona més de 400 mitjons solidaris de Nadal
  • CA
Pila de mitjons solidaris amb els nens ingressats als hospitals
Pila de mitjons solidaris amb els nens ingressats als hospitals | CDMT

!--akiadsense-->

El projecte “Mitjons solidaris de Nadal” conduït per Sylvia Rueda de l’ONG Stitches of kindness amb la col·laboració del Museu Tèxtil de Terrassa ha tornat a demostrar que és un èxit de motivació i participació solidària. Des de les entitats organitzadores informen que ja s’ha arribat a la quanitat de 400 mitjons lliurats per persones a títol particular i també col·lectius que han fet arribar les peces de roba en els diversos punts de recollida.

Així mateix, es mostren molt satisfets per la “participació de les famílies i persones que van assistir a la 2a Marató de mitjons, realitzada al museu el passat 1 de desembre. Volem citar també la participació col·lectiva de grups de persones com els sènior de Creu Roja Terrassa, els alumnes de 2nA i 2nB que cursen el CFGM “Atenció a Persones en Situació de Dependència” a l’Institut Ribot i Serra de Sabadell, el Grup de dones de Les Fonts i el grup Hipatia’s de Terrassa, entre d’altres”. L’ONG i el Museu Tèxtil agraeixen també els col·laboradors que han donat materials per al projecte o que han servit com a punt de recollida: Teixits Olga, Merceria Rambla, Jeanine Patchwork, La Baixada, Ribes & Casals, La Mamavaca i Kidani complements.

Cada mitjó de Nadal porta cosit un munt de bons desitjos destinats als infants que es troben ingressats en els centres hospitalaris de St. Joan de Déu, Hospital de Terrassa, Centre de Salut Mental infantil i juvenil de Rubí. “El projecte ha tornat a complir així el seu objectiu més significatiu i transformador”, subratllen els impulsors.

Alguns dels mitjons solidaris recollits
Alguns dels mitjons solidaris recollits | CDMT

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa