MónTerrassa
Terrassa comptarà amb 24 punts de recollida d’aliments per al Gran Recapte
  • CA

Terrassa comptarà finalment amb un total de 24 punts de recollida física d’aliments per al Gran Recapte. La jornada solidària presencial tindrà lloc els dies 25 i 26 de novembre, malgrat que la campanya s’allargarà fins al dia 6 de desembre. Després d’uns dies intensos per aconseguir captar l’ajuda de més de 300 voluntaris, el Banc d’Aliments ja ho té tot a punt per desplegar-se en una acció multitudinària que pretén recaptar el màxim d’aliments bàsics possibles.

Per això, compta amb la participació de diverses cadenes de supermercats, que han facilitat la presència de voluntaris que ajudaran als clients a saber quins aliments es necessiten i on s’han de dipositar. L’organització ha passat aquest dimecres els punts de recollida amb les seves corresponents ubicacions:

NomAdreça
ALDIAvda. Béjar, 346
ALDIRosa Sensat, 2 (Les Fonts)
ALDICtra. Matadepera, 224
ALDICarretera de Martorell, 27-29
AMETLLER ORIGENPasseig 22 de juliol, nº 399
BON PREU/ESCLATAv. Josep Tarradellas, 2
BONAREAParlament, 23
BONAREAGirona, 281
BONAREADel Triomf, 33
BONAREAFaraday, 103
BONAREAMiquel Vives, 66-68
BONAREADell Castellsapera, 84
BONAREAFrancisco de Vitoria, 11
BONAREAAngel Guimera, 103
CAPRABOHispanitat, 3
CAPRABOCtra. d’Olesa, 119-121
CAPRABOAv. Barcelona, 204
CONDISAngel Guimera, 5-7, Franquicia
TALLÓC/ Francesc Salvans, 71
TALLÓPl. Triomf, 24
TALLÓC/ Colom, 95
GROS MERCATCtra. Montcada, 601
CASA EVARISTORaval Montserrat, 46
VERITASRbla. D’Egara, 215

Altres formes de col·laborar

Es recorda però que a part de la recollida física d’aliments, també es podran fer donacions monetàries a les caixes dels supermercats en el moment de fer la compra entre el 25 de novembre i el 6 de desembre. D’aquesta manera, tot i que hi ha cadenes que no han volgut presència de voluntaris físics, sí que participen en el Gran Recapte fent de missatgers de donacions econòmiques directes a caixa.

Una altra via per fer donacions és a través del Bizzum  al 33596 o directament a través del web https://www.granrecapte.com/ca/donacions/

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa