Transports Municipals d’Egara ha adquirit quinze vehicles per a renovar la seva flota. La mesa de contractació, vistes les ofertes presentades per diferents empreses i tenint en compte les característiques tècniques, les ofertes econòmiques i els terminis de lliurament que presentaven les diverses opcions, ha decidit la compra dels següents vehicles: Quatre autobusos de 12 metres MAN A22 amb carrosseria de Castrosua New City i motor de gas-oil; Quatre autobusos de 18 metres MAN A24 amb carrosseria de Castrosua New City i motor de gas-oil; Un microbús IVECO Daily 70C17 amb carrosseria Ferqui Sunrise i motor de gas-oil; Sis autobusos de 12 metres VOLVO 7900 amb motor híbrid.

En total, els quatre lots representen una inversió de 4.348.180 €. Un cop presentat l’informe de la mesa de contractació al consell d’administració, l’empresa ha encarregat els autobusos als diferents proveïdors. Els vehicles, però, s’han de construir expressament, i s’espera que comencin a arribar a partir de la primavera de 2017.

La compra d’aquests vehicles suposarà una important renovació de la flota de TMESA, formada per 65 vehicles. La incorporació dels 15 autobusos comportarà la baixa dels 15 més antics. Els nous autobusos suposaran per als usuaris millores en comfort i seguretat (encara que aquesta està garantida per les revisions periòdiques a que se sotmeten els vehicles) i una substancial reducció de l’impacte ambiental del transport públic a la ciutat, perquè els vehicles que es compraran compten amb diversos avanços tecnològics per tal que siguin menys contaminants, i perquè els vehicles que es retiraran són els més vells i, consegüentment, els que contaminen més.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Josep de ca'n Aurell a novembre 28, 2016 | 20:49
    Josep de ca'n Aurell novembre 28, 2016 | 20:49
    No ens havien dit que ja estaven comprats i arribaven a final de 2016?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa