MónTerrassa
Dimecres negre en defuncions per Covid-19 a Terrassa
  • CA

Mútua Terrassa i Consorci Sanitari tenen aquest dimecres un total de 372 persones ingressades o en hospitalització domiciliària en els seus centres hospitalaris. Aquesta xifra és inferior a la registrada ahir, amb un diferencial de 19 persones. D’aquesta manera, es manté la tendència a la baixa. La pitjor notícia ha estat un rebrot pronunciat en el nombre de morts que ja s’enfila a 251 (setze més que ahir). Per contra, el nombr d’altes s’acosta al miler.

Aquest dimecres, Mútua Terrassa té 210 pacients ingressats en els diferents equipaments gestionats per l’HUMT, més 2 en hospitalització domiciliària. Aquesta xifra suposa una disminució en 23 persones respecte a les registrades ahir. Ha estat, doncs, una disminució rellevant. El nombre d’altes continua sense aturador mentre que ha estat un dia negre quant a defuncions amb un increment considerable: de 109 a 120. Cal dir però, respecte a aquesta dada, que segons informa l’HUMT, l’increment respon al fet que 6 dels 11 corresponen a pacients de dies anteriors que encara estaven registrats perquè constaven amb alta oberta. Per una incidència administrativa en el tancament de l’alta, aquesta no s’havia registrat correctament i no s’havia pogut registrar la defunció. Un cop arreglada aquesta incidència, s’han afegit avui a l’estadística.

115 pacients positius HUMT (19 a UCI i 96 a planta)

42 pacients positius ingressats a Vallparadís

53 pacients positius ingressats a HTP

2 pacients positius ingressats en Hospitalització Domiciliaria

Defuncions acumulades (HUMT+Vallparadís) 120

Altes acumulades (HUMT i Vallparadís) 446

Pel que fa al Consorci Sanitari de Terrassa, actualment hi ha 162 pacients positius en total, el que suposa una disminució en vuit pacients respecte ahir. El nombre de persones a la UCI ha disminutït lleument mentre que les altes continuen creixent, en aquest cas en donats d’alta de planta. Al CST s’han comptabilitzat cinc morts més.

90 pacients positius per SARS-CoV-2 a planta d’hospitalització

15 pacients a la UCI = 105 a l’Hospital de Terrassa

11 a Hospitalització Domiciliària

46 a l’Hospital Sant Llàtzer i Llar Residencial Sant Llàtzer

S’han donat d’alta 416 persones amb COVID positiu que estaven a planta d’hospitalització

S’han donat d’alta 71 pacients que estaven en Hospitalització domiciliària

Pel que fa als exitus, des de l’inici i fins a dia d’avui, han estat un total de 131

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa