MónTerrassa
Taula del Tèxtil i UPC organitzen la Setmana del Tèxtil de l’ESEIAAT
  • CA

L’Escola Superior d’Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa (ESEIAAT) i l’Institut d’Investigació Tèxtil i Cooperació Industrial (INTEXTER) de la Universitat Politècnica·Barcelona Tech (UPC) acullen mitja dotzena d’activitats emmarcades en la Setmana del Tèxtil de l’ESEIAAT que tindran lloc entre els dies 25 i 28 de novembre. Aquesta Setmana ha estat organitzada per empreses i institucions que formen part de la Taula Tèxtil.

La Taula del Tèxtil és un grup de treball format per entitats i associacions empresarial del sector tèxtil, l’ESEIAAT i l’INTEXTER que té com objectiu promocionar i potenciar els estudis de l’àmbit d’Enginyeria Tèxtil, dins un marc de col·laboració empresa-universitat. En el marc d’aquests objectius han organitzat la Setmana del Tèxtil de l’ESEIAAT, una sèrie d’activitats relacionades amb aquest àmbit industrial i de l’enginyeria.

Obrirà la Setmana l’Associació d’Enginyeria de l’ennobliment Tèxtil de Terrassa (AEETT), que lliurarà el premi ITMA 2019 a Montserrat Rafel el dia 25 a les 15 a la Sala de Conferències de l’Edfici Històric de l’ESEIAAT (c/Colom 1. Terrassa). A continuació, en el mateix lloc, Joan Novell, de l’empresa AUXICOLOR, impartirà la conferència “Estampació digital amb pigments”.

El dimarts dia 26 a les 12,30h serà el torn Jordi Brossa, de l’empresa JENEALOGIA, qui parlarà a la sala de conferències de l’Edifici Històric de l’ESEIAAT sobre la deshidratació dels pantalons texans.El mateix dia 26 a partir de les 15h tindrà lloc una visita guiada a l’empresa Pont Aurell i Armengol (c/Camí de la font de les canyes. Terrassa), especialitzada en la fabricació de teixits no teixits.

El dimecres dia 27 de novembre, a les 12h, el Sotsdirector de Qualitat de l’ESEIAAT, Jorge Macanas, presentarà a la Sala de Conferències de l’Edifici Històric de l’ESEIAAT el nou programa de Beques de la Taula Tèxtil. Seguidament, a les 12,30h, Agustí Escarré de l’empresa EAS, impartirà la conferència “ Indústria Tèxtil, pioners de la Indústria 4.0” .

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa